John Travolta a mai napig bolondul gyönyörű feleségéért – 28 éve házasok
Kelly Preston 57 évesen is igazi bombanő.

John-travolta
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

John Travolta és Kelly Preston párosa szinte legendásnak számít Hollywoodban, 1990 augusztusa óta vannak együtt, nagyon sok mindenen keresztülmentek, de szerelmük kiállta a megpróbáltatásokat, legújabb fotóikon is úgy néznek egymásra, mintha friss házasok volnának.

Szerelem első látásra

A sztárpár 1989-ben találkozott a Zűrös páros olvasópróbáján, bár John Travolta azt nyilatkozta, hogy kettejük kapcsolata szerelem volt első látásra, felesége helyesbítette kijelentését.

- Akkor egy másik színész, Kevin Gage felesége voltam, és fogalmazzunk úgy, hogy nem voltam boldog, mert nem ő volt a megfelelő ember számomra – mondta el a színésznő a People magazinban.

Miután elvált, azonnal randizni kezdett a színésszel, aki egy szilveszteri partin ereszkedett térdre, hogy nem sokkal később oltár elé vezesse a gyönyörű sztárt. 1991. szeptember 5-én mondták ki a boldogító igent.

Három gyermekük született, a legidősebb, Jett 1992-ben látta meg a napvilágot, azonban a színész házaspárnak 2009-ben minden szülő rémálmát kellett megélnie, ugyanis legidősebb fiuk 16 éves korában, hosszú betegség után elhunyt.

Második gyermekük, a gyönyörű Ella Blue 2000-ben született, már 19 éves, szépségével sokakat elvarázsol. Legkisebb gyermekük, Benjamin pedig 2010-ben látta meg a napvilágot.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű párost alkotnak közel 30 éve.

Ezt is szeretjük