John Travolta a mai napig bolondul gyönyörű feleségéért – 28 éve házasok

Kelly Preston 57 évesen is igazi bombanő.

John-travolta
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

John Travolta és Kelly Preston párosa szinte legendásnak számít Hollywoodban, 1990 augusztusa óta vannak együtt, nagyon sok mindenen keresztülmentek, de szerelmük kiállta a megpróbáltatásokat, legújabb fotóikon is úgy néznek egymásra, mintha friss házasok volnának.

Szerelem első látásra

A sztárpár 1989-ben találkozott a Zűrös páros olvasópróbáján, bár John Travolta azt nyilatkozta, hogy kettejük kapcsolata szerelem volt első látásra, felesége helyesbítette kijelentését.

- Akkor egy másik színész, Kevin Gage felesége voltam, és fogalmazzunk úgy, hogy nem voltam boldog, mert nem ő volt a megfelelő ember számomra – mondta el a színésznő a People magazinban.

Miután elvált, azonnal randizni kezdett a színésszel, aki egy szilveszteri partin ereszkedett térdre, hogy nem sokkal később oltár elé vezesse a gyönyörű sztárt. 1991. szeptember 5-én mondták ki a boldogító igent.

Három gyermekük született, a legidősebb, Jett 1992-ben látta meg a napvilágot, azonban a színész házaspárnak 2009-ben minden szülő rémálmát kellett megélnie, ugyanis legidősebb fiuk 16 éves korában, hosszú betegség után elhunyt.

Második gyermekük, a gyönyörű Ella Blue 2000-ben született, már 19 éves, szépségével sokakat elvarázsol. Legkisebb gyermekük, Benjamin pedig 2010-ben látta meg a napvilágot.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű párost alkotnak közel 30 éve.

Ezt is szeretjük