Szívszorító: a nagybeteg, rákos Olivia Newton-John ezért válik meg a dolgaitól
Aukción bocsátja árverésre a legnagyobb kincseit a Grease színésznője.

olivia-newton-john-grease-jelmezek-arveres-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Olivia Newton-John egyszer már legyőzte a rákot: ugyan sajnos a melleit le kellett vetetnie, de sikerült kigyógyulnia a gyilkos kórból. 25 év után ismét jelentkezett a betegsége, és ezúttal úgy tűnik, a Grease színésznője már kevésbé optimista az esélyeit illetően.

Elárverezteti a Grease ikonikus jelmezeit

A színésznő már felkészült a halálra, a fellépéseit is lemondta, hogy a gyógyulásra koncentráljon - ha pedig az nem sikerülne, akkor is szeretne minél több időt a szeretteivel tölteni, és kihasználni az utolsó közös perceket is.

- Ha rákot diagnosztizálnak nálad, az mindent megváltoztat. Persze, mind tudjuk, hogy egy nap meg fogunk halni, de nem szeretünk gondolni rá. Én már megbarátkoztam a gondolattal, hogy egy nap meg fogok. Ha tudod, hogy rákod van, egyszerűen evidenssé válik, hogy ez megtörténik, és sokkal jobban élvezed a szép pillanatokat, és minden napot ajándékként kezelsz.

Én legalábbis így élem az életemet. Azt sem tervezem, hogy visszatérek a színpadra, a gyógyulásra, a családomra és a jótékonysági munkámra szeretnék fókuszálni - nyilatkozta a The Herald Sunnak májusban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

WCW. “Tell me about it stud”.💋 #olivianewtonjohn. #greasesandy.

Eileen Pizarro (@pizarro.eileen) által megosztott bejegyzés,

A színésznő úgy döntött, hogy megválik néhány szeretett dolgától is, hogy segítse a rák elleni kutatást: kétszáz személyes tárgyát és a Grease-beli ikonikus jelmezeit is aukcióra bocsátotta, hogy így szerezzen még több pénzt a nevével fémjelzett melbourne-i Olivia Newton-John Cancer Wellness & Research Centernek.

Többek közt kalapács alá került a legendás bőrdzsekije és a Pink Ladies híres, rózsaszín kabátkája is, amit ugyan Sandy sohasem kapott meg a filmben, de a való életben készült egy a számára, amit a forgatás végén ajándékoztak neki. Mivel a bőrkabát nagyon a szívéhez nőtt, reméli, hogy kétszázezer dollár körül fog elkelni, ugyanis, ha már megválik tőle, akkor minél több pénz legyen belőle a rák elleni kutatásra.

Ő Olivia Newton-John lánya

Olivia Newton-John lánya, Chloe nagyon sok kritikát kap a közösségi oldalakon a külseje miatt - teljesen szétplasztikáztatta magát.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük