Ő volt a Grease szőke szépsége - Olivia Newton-John 40 év alatt ennyit változott

A musical Sandy-je így néz ki most.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ki ne emlékezne a Grease musicalre, melyben Sandy és Danny a nyári szerelem után az iskolában is egymásra találnak? Mindez annak ellenére, hogy komoly középiskolai társadalmi szakadék választotta el őket egymástól: a lány visszahúzódó és ártatlan volt, a fiú pedig népszerű és vagány.

Így néz ki ma a Sandy-t alakító Olivia Newton-John

A romantikus vígjáték főszerepeit John Travolta és Olivia Newton-John játszották el, akik maguk sem hitték, hogy ilyen sikeres lesz az egynyári filmnek szánt alkotás. John Travolta karrierje még mindig felfelé ível - tavaly például Golden Globe-ra jelölték az American Crime Story című sorozatban nyújtott alakítása miatt -, Olivia Newton-Johnról azonban a 2000-es évek óta nemigen hallani.

Az ezredforduló óta összesen öt filmben szerepelt a színésznő, legutóbb a 2017-es Sharknado akcióvígjáték ötödik részében tűnt fel, most pedig a The Very Excellent Mr Dundee című filmben lesz látható, Paul Hogan oldalán. A sztár annak ellenére vállalta el a szerepet, hogy ismét rákot diagnosztizáltak nála - már a harmadik alkalommal küzd meg a betegséggel.

A hetvenéves sztár állítólag éppen azért fogott bele az új filmes projektjébe, hogy elterelje a figyelmét a betegségről - állítása szerint a legutóbb is sokat segített, hogy megpróbált teljes életet élni, és nem hagyta, hogy elhatalmasodjon rajta a betegségtudat.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük