102 éves lett az Elfújta a szél színésznője - Olivia de Havilland még mindig remek formában van
Ő a film egyetlen életben lévő sztárja.

olivia-de-havilland-102-eves-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Elfújta a szél máig az egyik legikonikusabb filmes alkotás - hiszen ki ne ismerné a Scarlett O'Hara zűrös szerelmi életét bemutató romantikus drámát, melyet ugyan már majdnem nyolcvan éve, 1939-ben készítettek, de azóta is, időről időre műsorra tűzik a hazai csatornák.

Már csak Olivia de Havilland van életben a szereplők közül

Scarlett sógornőjét, Melanie Hamiltont Olivia de Havilland játszotta a filmben, akit még Oscar-díjra is jelöltek az alakításáért, a legjobb női mellékszereplő kategóriában. A sztár az egyetlen máig életben lévő szereplő a gárdából, aki a napokban ünnepelte 102. születésnapját. Szerencsére máig remek formában van, a családja szerint kiváló egészségnek örvend, sőt, a humora is a régi. Korábban ezt nyilatkozta az Entertainment Weekly magazinnak az életéről:

- Egy párizsi chateau-ban élek már jó néhány évtizede, ahol minden reggel egy álomszép, fiatal férfi hozza nekem az ágyba a reggelit. Hány nő mondhatja ezt el magáról? Az emberek gyakran kérdezik, hogy hogy viselem az öregedést. Hogy viselném? Remekül! El nem cserélném semmiért - mesélte nevetve.

olivia-de-havilland-102-eves-nagy

A kétszeres Oscar-jelölt sztár a színészkedéstől jó ideje visszavonult - 1988 óta nem játszott egyetlen filmben sem, azonban a vörös szőnyeges eseményekre néha még el-el látogat. Legutóbb 2011-ben állt kamerák elé a César-díjkiosztó gálán, azóta sajnos nem lépett nyilvánosság elé.

Kirk Douglas is 101 éves

Menyével, Catherine Zeta-Jones-szal összebújva kapták le a színészlegendát - nézd meg, hogy néz ki a 101 éves Kirk Douglas!

Ezt is szeretjük