4 hónapja hagyta el felesége! A műsorvezető egy tehetségkutatóssal vigasztalódik
Tönkrement házassága után Oliver Pocher egy énekesnővel flörtöl.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Április közepén derült ki, hogy a németek egyik legnépszerűbb rádiós és televíziós műsorvezetőjének, Oliver Pochernek tönkrement a házassága.

A lesifotósok résen voltak
Annemarie Eilfelddel
Sandy Meyerrel

Úgy tűnik, a 35 éves sztár máris egy újabb szőkeség, egy fiatal tehetségkutatós oldalán vigasztalódik.

4 hónapja hagyta el felesége

Oliver Pocher 2009 közepén ismerkedett meg a modell és ékszertervező Sandy Meyer-Wöldennel. 2010. február 2-án megszületett kislányuk, Nayla, az év szeptemberében pedig oltár elé álltak.

Az újabb gyermekáldás sem váratott magára, ráadásul rögtön dupláztak: 2011. szeptember 25-én Alessandra ikerfiuknak adott életet, akik az Emanuel és az Elian nevet kapták.

Idén április közepén aztán bombaként robbant a hír, miszerint az álompárnak hitt Pocher-házaspár a különválás mellett döntött. A feleség ekkor már el is hagyta férjét, és a három gyerekkel Németországból Floridába költözött az édesanyjához.

Oliver Pocher nem sokáig búslakodott, a legfrissebb hírek és fotók szerint összejött a Deutschland sucht den Superstar tehetségkutatóval ismertté vált 23 éves énekesnővel, Annemarie Eilfelddel.

Tehetségkutatóssal vigasztalódik

2009-ben találkoztak először, ám a műsorvezető akkor éppen friss szerelmes volt Sandy Meyerbe. Pár hónapja aztán összefutottak Kölnben egy partin, ahol telefonszámot cseréltek.

Az énekesnő a Closer magazinnak azt mesélte, a találkozást követően számtalan üzenetet váltottak, amik igencsak kétértelműek voltak. Nem sokkal később Annemarie Eilfeld szakított a barátjával, akivel két évig voltak együtt. Pocherrel nemrég Berlinben látták egy partin majd a férfi lakásán.

- Ott folytattuk, ahol 2009-ben abbahagytuk. Nem szaggattuk le egymásról a ruhát, de közelebb kerültünk egymáshoz, mint az egy átlagos celeb partin lenni szokott. Az együtt töltött estét követően eldöntöttük, hogy azt mindenképpen megismételjük - mesélte a szőkeség.

- Papíron Oli még nős férfi, akinek van három gyereke, ezért nem akarok rá nyomást gyakorolni. Nálam más a helyzet, én egyedülálló vagyok - folytatta a mesélést az énekesnő.

A rossz nyelvek szerint Annemarie Eilfeld csak azért szakított a barátjával és ment bele egy viszonyba Oliver Pocherrel, mert kell egy kis hírverés a hamarosan megjelenő albumához. Ezt a feltételezést erősíti meg az is, a tévés hárítja a kapcsolatukra vonatkozó kérdéseket, vagy ha nem, válaszaival inkább azt sejteti, nincs közöttük semmi komoly.

Ezt is szeretjük