Dögös szépséggé érett az Ovizsaru bájos sztárja, Odette Yustman

A bombázó Odette Yustman akár ki is üthetné Megan Foxot a nyeregből, ha hozzá hasonlóan keresné a feltűnést.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A gyereksztárok esetében az a szomorú igazság, hogy a legtöbben nyom nélkül eltűnnek a süllyesztőben - vagy a drog és a züllés mocsarába fulladnak, vagy, megcsömörödvén a sztárgyártól, inkább családot alapítanak, és hétköznapi körülmények között élik le hátralévő életüket.


Ha megnézzük az Ovizsaruban felbukkant négy-öt éves kis palántákat, egyértelműen látható, szinte kivétel nélkül mindegyikük karrierjének csúcspontját jelentette, hogy Arnold Schwarzenegger mellett szerepeltek az 1990-es vígjátékban.

Odette Yustman azonban kétségtelenül a kivételek közé tartozik.

Schwarzival kezdte

Az 1985-ös egzotikus szépségnek ugyanis az Ovizsaru falatnyi szerepe - egy Rosa nevű kislányt alakított - csak a kezdet volt, minden más azután következett.

Bár eleinte ő is normális életre vágyott, és a Loyola Marymount egyetem diákjaként közgazdaságtanból akart diplomát szerezni, végül a színészet mellett tette le a voksát.

Bár döcögősen indult a karrierje, hiszen az említett vígjáték után a kilencvenes években csak egy-két jelentéktelen mellékszerepben tűnt fel, 2004 után már jobban jegyzik a nevét.

A South Beach sorozat után a 2008-as Cloverfield című látványos, kézikamerás horror főszereplőnőjének, Beth-nek a bőrébe bújhatott, majd rá egy évre A túlvilág szülöttében is sikongathatott kedvére.

A józan Megan Fox

Érdekesség, hogy sokan a nálánál egy évvel fiatalabb Megan Foxhoz hasonlítják a barna hajú bombázót - és bizony Yustman is feltűnt a 2007-es Transformersben egy-két röpke pillanatra!

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ám míg Fox kisasszony igyekszik botrányt botrányra halmozni, addig a 24 éves szépség nem hajhássza a feltűnést: egy ideje ugyanis Dave Annable-vel jár jegyben.
Ezt is szeretjük