Zongora tetején meztelenkedett Niia Bertino
A szexi énekesnő, Niia Bertino egy szál bugyiban, kéjesen nyújtózkodott el kedvenc hangszerén.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Aranyszínű flitterekkel kivarrt, falatnyi fehérneműben, csábító pózban hever egy méregdrága zongorán Amerika legújabb üdvöskéje, a dögös Niia Bertino.

A tehetséges lány pártfogója, a rapper Wyclef Jean oldalán

A csinos lány bemutatkozó albumához készült bikavadító fotók elsőre megtévesztőek lehetnek, de nagyot téved az, aki azt hiszi, Niia csak egy újabb, hamar feledésbe merülő név a popszakmát elözönlő, tehetség híján testi bájaival boldogulni próbáló cicababák tengerében.

A szőke ciklon ugyanis nemcsak énekesnő, hanem zongorista, szövegíró és zeneszerző is, aki gyerekkora óta klasszikus zenét tanult.

A Massachusettsből származó dalos pacsirta Cher híres 'Bang Bang' című dalának feldolgozásával robbant be a toplistákra, azóta pedig az R&B és a hiphop műfaj legnagyobbjai vették pártfogásukba.

A gospelkórustól a jazztáboron át a slágerlistákig

A szőke szirén hét évesen kezdett komolyzenét tanulni, csodás hangjának köszönhetően pedig nemsokára szólista lett az iskolai gospelkórusban, valamint a korálénekes és az a capella csoportban is.

Emellett a színjátszás volt a másik nagy szenvedélye, a középiskolai és a helyi színházban egyaránt vezető egyéniségként tartották számon. 13 esztendősen műfajt váltott és a jazz területén csillogtatta meg kivételes képességeit, mígnem innen is elcsábította egy másik stílus, az R&B. Niia élete akkor változott meg gyökeresen, amikor a rap fenegyereke, Wyclef Jean felfedezte és szárnyai alá vette.

A sztárt annyira lenyűgözte a fiatal lány páratlan tehetsége, hogy nemcsak szerepeltette saját korongján, hanem lemezcégéhez is szerződtette, sőt, debütáló albumának is ő a producere.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A dörzsölt rapper bizonyára tudja jól, mibe fekteti a pénzét: a szőke bombázó selymesen érzéki hangja és csábos megjelenése garancia a sikerre.
Ezt is szeretjük