Alig ismertünk rá! A műsorvezető látványosan megváltoztatta külsejét
Platinaszőkén állt a kamerák elé Nigella Lawson, a világ egyik leghíresebb sztárszakácsa.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A világ egyik leghíresebb televíziós szakácsa Nigella Lawson, akit telt, latinos idomokkal és sötétbarna hajjal szoktak meg a nézők.

Épp ezért ért mindenkit váratlanul legfrissebb képe, ahol az 54 éves műsorvezető platinaszőke Kleopátra-frizurával pózol.

Lawson a You magazin karácsonyi különszáma számára állt modellt, az új frizura pedig nem végleges, mindössze egy paróka.

Karácsonykor ő is bulizik

A műsorvezető a lapnak elárulta, hogy bár az év nagy részében nem nevezhető partiarcnak, karácsonykor bizony ő is szeret bulizni, hatalmas estélyeket szokott adni, és nem ritka az sem, hogy ilyenkor beöltözik.

A műsorvezetőnek ez lesz az első karácsonya, amikor hivatalosan is egyedülálló, idén ugyanis elvált erőszakos férjétől.

A brit sztárséf, akinek műsorait milliók nézik szerte a világban, az után vált meg karikagyűrűjétől, hogy a brit lapok fotósorozatot közöltek arról, ahogy egy étteremben fojtogatta 70 éves multimilliárdos férje.

Charles Saatchi a képek tanúsága szerint többször is megszorította Lawson nyakát, két kézzel szorongatta, és még az orrát is megcsavarta. A tévés érthető okokból feldúltan, könnyek között távozott a helyszínről.

Bár ő maga nem tett feljelentést, a rendőrség vizsgálatot indított a sajtóban megjelentek alapján. A műkereskedő férfi ezért maga jelentkezett az őrsön, és elismerte tettét.

A sajtónak nyilatkozva eközben próbálta elbagatellizálni a történteket, „játékos összekapásnak” titulálva a fojtogatást, amely szerinte a valóságban cseppet sem volt olyan drámai, mint amilyennek a kiszivárgott képek alapján tűnhet.

Annyi azonban biztos, hogy Nigella Lawson a botrány kirobbanása után jószerével azonnal elköltözött közös otthonukból 

Ezt is szeretjük