Így néz ki Nigella Lawson 20 kilós fogyása után - A tévés szakácsnő nagyon csinos lett
Megint remekül néz ki a népszerű főzős műsorok háziasszonya.

nigella-lawson-fogyas-csinos-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nigella Lawsont gömbölyded idomokkal ismerte meg a világ. Az egyik legnépszerűbb tévés szakácsnő bigott fogyókúra-ellenes volt, szívesen nassolt és bűnözött a konyhában. A plusz kilóival is jól érezte magát a bőrében, a férfiak pedig imádták nőies formáit.

20 kilót fogyott

A válása után azonban elkezdtek leolvadni róla a kilók, és összesen 20 kilót fogyott. Először borzalmasan festett, ugyanis szinte beesett az arca a hirtelen súlyvesztéstől, mára azonban ismét remekül néz ki, ugyanis a bőrének is volt ideje visszahúzódni. A legfrissebb fotóin üde és fiatalos - el sem hinnénk róla, hogy januárban már az 59. születésnapját ünnepelheti.

Az új külseje elég vegyes reakciókat váltott ki a rajongókból. Sokan dicsérték, amiért jobban néz ki, mint valaha, és sokkal egészségesebbnek tűnik filigránabb alakjával, másoknak azonban jobban tetszett dundibban. "Úgy szerettem, hogy Nigella nem a klasszikus, botsáska típusú híresség volt. Husis, de nőies volt, kérjük vissza azt a Nigellát!", "Vékony szakácsban nem bízunk. A régi Nigellán legalább látszott, hogy meg is eszi, amit főz", "Szerintem plusz kilókkal sokkal szexisebb és nőiesebb volt. Persze, így is szép, szerintem gyönyörű az arca, de visszahízhatna pár kilót legalább" - írták neki a rajongók a közösségi oldalakon.

Ezt is szeretjük