Jayde Nicole-nak már nem okoz gondot a meztelenkedés

Jayde Nicole pillanatok alatt elbűvölte a Playboy-birodalom császárát, Hugh Hefnert is.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A kanadai Jayde Nicole igazán bevállalós fotósorozattal ajándékozta meg rajongóit. Anyaszült meztelenül pózol és a sejtelmes fények között semmi sem marad titokban. Formás csípőjén bizonyára hosszasan legeltetik szemüket a férfiak.
 

Ki tudna neki ellenállni?

Nem is csoda, hogy 2008-ban az Év Playmate-jének választották, hiszen buja tekintetével és őrjítően szexi kebleivel még a Playboy Birodalom atyját is levette lábáról, aki köztudottan a platinaszőke lányokat részesíti előnyben.

Most azonban megtört a jég, hiszen a 22 éves lány győzelme nemcsak azért különleges, mert barna hajjal rendelkezik, hanem azért is, mert 26 év után ismét kanadai származású hölgy taszíthatta le a trónról bombázó vetélytársait.

A dögös barna szeméremdombja felett egy tetoválás látható, melynek nagy jelentősége van a hölgy életében. A respect felirat magyarul tiszteletet jelent. Nicole elmondása szerint akkor szánta rá magát a fájdalmas beavatkozásra, mikor egy rossz kapcsolat után rájött, hogy mennyi erőszakoskodást tűrt el volt párjától és emlékezni akar rá, hogy ilyet soha többé ne tegyen.

Nemcsak modellként sikeres

A fiatal lány azonban nemcsak külsejével hódit. Közel három éve vezeti modellügynökségét, nem kis sikerrel. Emellett fitneszkönyvet írt és hamarosan saját valóságshow-ban láthatjuk viszont. Bikinis autómosó akcióival, pedig az AIDS elleni küzdelem mellett kampányol.

Legendás nyuszilányok

Nézegess képeket!

Elolvasom

A neves magazinban való megjelenés és az elismerő cím megszerzése mellé még közel 16 millió forintnyi pénzbeni juttatást és egy vadonatúj Cadillacet is kapott.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Párkapcsolataiban a becsületes és intelligens férfiak társaságát keresi és leginkább szép szemekkel lehet elbűvölni a szexi hölgyet.

Ezt is szeretjük