Nem lesz esküvő! Négy év után kiadta kedvese útját az X-Faktor mentora
Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton nem alkotnak egy párt többé, az énekesnő a munkájára koncentrál.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lewis Hamilton, a Forma 1 jóképű sztárja és Nicole Scherzinger, az amerikai X-Faktor bájos mentora sokáig igazi álompárnak számítottak, de a napokban kiderült, hogy külön utakon folytatják tovább.

Természetesen nem kell tányércsapkodásra vagy hangos vitákra gondolni, a sztárpár korábban sem botrányairól volt híres - az elválást is kulturált módon intézték.

Nem volt idejük egymásra

Az okok sem túl drámaiak: a 26 éves autóversenyző és nála hét évvel idősebb párja az utóbbi időben a munka miatt egyszerűen nem tudott elég időt szentelni egymásnak, ezért nem látták értelmét a folytatásnak.

Bár maguk az érintettek nem erősítették meg a hírt, egy közeli barát nyilatkozott a sajtónak.

A bennfentes szerint békében váltak el, és megfogadták, továbbra is baráti viszonyban maradnak.

Egyébként 2007 novemberében, a munichi European Music Award gálán ismerkedtek össze, kapcsolatukat fél évvel később hozták nyilvánosságra.

Fontosabb a munka?

Nemrégiben az eljegyzés is felmerült kettőjük között, sőt, egyes források szerint Nicole ujjára fel is került a gyűrű, és a 33 éves, ambíciózus szépség már az esküvő és az anyaság gondolatával is megbarátkozott.

Úgy tűnik azonban, hogy a karrier egyelőre mégiscsak fontosabb számára, az X-Faktor miatt ugyanis Los Angelesbe költözött, míg a Maclaren pilótája két verseny között svájci otthonában pihen.

Azonban egyáltalán nem biztos, hogy ez a szakítás örökre szól, hiszen egyszer már 2010-ben is szétmentek, de végül ismét egymásra találtak, lehet, hogy most sem fogják bírni egymás nélkül néhány hétnél tovább.

Ezt is szeretjük