Még sosem volt ilyen szexi Nicole Richie - 3 hónapja szült!
Nicole Richie anorexiás csúfságból bombázóvá érett, az a néhány pluszkiló pedig kifejezetten jól áll neki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár jócskán akadnak olyan nők, akik féltik jó alakjukat a szüléstől, Nicole Richie nem tartozik közéjük. A bulizós, részegeskedő partilány szinte egyik pillanatról a másikra vált hűséges barátnővé, illetve nem mellékesen kétszeres édesanyává.

És ahogy legfrissebb fotóit elnézzük, a féktelen évek után kifejezetten jót tett neki az anyaság és a viszonylagos nyugalom. Richie a House Of Harlow 1960 elnevezésű ékszerkollekciója bemutatójára érkezett a kaliforniai Costa Mesa város Bloomingdale’s áruházába.

Barnán és szexin

És bár meglehetősen cudar idő fogadta a jelenlévőket, a nemrégiben bebarnult celeblány csak úgy ragyogott testhez simuló fehér ruhájában, amit egy csinos ezüst Louboutins cipellővel egészített ki.

Bizony régen láthatták már rajongói ennyire kiegyensúlyozottnak és szexinek kedvencüket, akivel kapcsolatban néhány éve még az anorexia gyanúja merült fel, miután lefotózták bikiniben a tengerparton.

Jót tett neki a szülés

De a csontos alkat szerencsére már oda, a helyébe pedig egy piszkosul nőies test került, és ezt valószínűleg minden didergő megjelent boldogan vette tudomásul.

- Hűha, ez aztán remek volt! Mindenkinek köszönöm, aki eljött, és a pocsék idő ellenére velem volt. Én tuti nem nem mozdultam volna ki a házból. Ja, és barna lettem! Máris okosabbnak érzem magam - írta izgatottan a Twitteren.

A 28 éves valóságshow-sztár 2006-ban jött össze Joel Maddennel, és bár a közvélemény nem nagyon hitt a kapcsolatukban, azóta is együtt vannak.

Fájdalomcsillapítás a gáti szakaszon

Szülés után az egyik legnehezebben regenerálódó terület a gát környéke, ahol sok esetben nemcsak a seb ápolására, de fájdalomcsillapításra is szükség van.

Az Ezerjó olajkeverék 100%-ban természetes összetevőivel csökkenti a kialakult gyulladást, megnyugtatja a bőrt, így elősegíti a gyorsabb felépülést is.

Itt olvashatsz róla bővebben.

Promóció

Ugyan nem házasodtak össze, 2008 januárjában megszületett Harlow nevű kislányuk, majd néhány hónappal ezelőtt, 2009 szeptemberében világra jött a kicsi öcsi, Sparrow.
Ezt is szeretjük