Nem hiszel a szemednek! Nicole Kidman olyat mutatott, amit még soha
Nicole Kidman új filmje, a Rabbit Hole kedvéért még arra is hajlandó volt, hogy lemondjon a botoxról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár karácsony környékére többnyire vidám családi filmeket és animációkat szoktak bemutatni a mozikban, idén egy igazi dráma is helyet kapott a kínálatban - legalábbis a tengerentúlon.

A Rabbit Hole ugyanis, melynek tervezett premierje december 17-én lesz az Egyesült Államokban, egy gyászoló házaspár - Nicole Kidman és Aaron Eckhart alakításában - életébe enged betekintést, akik elveszítették kisfiukat egy tragikus balesetben.

Botox nélkül ráncosan

Ám a dráma nemcsak megindító története miatt vonzza a filmrajongókat, hanem azért is, mert a forgatás kedvéért Nicole Kidman olyat tett, amit egy ideje már nem: felhagyott a botoxkezeléssel!

Ismeretes, hogy az idegméreg azáltal simítja ki a ráncokat, hogy lényegében megbénítja a bőr alatt lévő izmokat.

Ez azonban azt is eredményezi, hogy a botoxszal kezelt személy képtelen mozgatni arcizmait - ami ugye egy színésznél nem éppen előny.

Nicole Kidmant ugyan ez jó ideig nem igazán zavarta, de úgy tűnik, a drámai szerep miatt - és talán némi ügynöki ráhatásra - szüneteltette a kezelést, hogy képes legyen arcával is kifejezni az érzelmek széles skáláját.

Megmutatta, mit tud

Persze azért a kétkedők eleinte nem igazán hitték a pletykát, hiszen az ausztrál színésznő korábban szinte megszállottan fecskendeztette bőre alá az idegmérget, amitől arca szinte viaszszerűvé vált.

Ezért aztán szokatlan lépésre szánta el magát a 43 éves sztár, amire korábban még nem volt példa: a Rabbit Hole sajtótájékoztatóján az újságírók és fotósok előtt bemutatta, milyen sok arckifejezésre képes, a homlokráncolástól a csodálkozó tekinteten át a szemöldök összevonásáig!

Hogy ennek köszönhető, vagy sem, mindenesetre a Rabbit Hole-ban nyújtott alakítását már az előzetes alapján sokan Oscar-gyanúsnak vélik. Rajta és a már említett Aaron Eckharton kívül egyébként még két Oscar-díjas bukkan fel a filmben: Dianne Wiest, valamint Grace klinikából ismert Sandra Oh.

Ezt is szeretjük