Valóban a Baywatch bombázója volt? Nicole Eggertre rá sem ismerni
Nicole Eggert legfrissebb fotói alapján senki sem gondolná, hogy egykor a Baywatch szexi vízimentője volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Eggert neve talán nem cseng ismerősen, de ha azt mondjuk, hogy a Baywatch című sorozatban ő alakította Summer Quinnt, talán már sokak előtt megjelenik egy szőke, piros fürdőruhás nő képe. A kilencvenes évek első felében ugyanis  vízimentőlányként szelte a habokat és futott a parton lassított felvételen, csakúgy, mint Pamela Anderson és Erika Eleniak.

A 40 éves sztár legfrissebb fotói alapján azonban senki sem gondolná, hogy két évtizede szexbombának számított. Mentségére legyen mondva, a tetemes súlyfelesleg második várandóssága idején szaladt fel rá.

Rajtuk is fogott az idő! A Baywatch bombázói napjainkban

Nem vitás, hogy a Baywatch a kilencvenes évek egyik legnagyobb durranása volt, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az 1989-ben útjára indult széria egészen az ezredfordulóig vonzotta képernyő elé a nézőket.

Bár a szereplők gyakran cserélődtek az évek során, az első évadok bombázóira - köztük Erika Eleniakra vagy az egykori Miss Universe Shawn Weatherlyre - bizonyára mindenki emlékszik, arról viszont már kevesebbet tudunk, kivel mi lett az évek során, és vajon hogy néznek ki most.

Ezt is szeretjük