Egyre torzabb Nicole Kidman feje a sok botoxtól
Még csak 40 múlt, de már úgy néz ki, mint egy boszorkány, mosolya pedig inkább vicsorgás.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Kidman simán kiérdemelné a Hollywood botoxkirálynője címet, hiszen a jelek szerint a 41 éves színésznő egyre inkább túlzásba viszi a sokak által kedvelt fiatalító szer használatát. Ez pedig meg is látszik rajta, arca az elmúlt hónapok során ugyanis egyre inkább merevebb és torzabb lett.


Nehéz ép ésszel felfogni, hogy miért műveli ezt magával a tehetséges színésznő, hiszen kora miatt biztosan nem kell még az öregedés kellemetlennek ítélt tüneteitől tartania.

Ha pedig mégis mesterséges úton akarja fiatalon tartani magát, akkor legalább visszafoghatná egy kicsit orvosait.

A csúffá változott hírességek sokkoló képeit látva végre ráébredhetnének arra Hollywoodban, hogy az eltúlzott szépészeti beavatkozások előbb-utóbb úgyis visszaütnek.

Hiába a tucatnyi ráncfelvarrás és botoxkezelés, az emberi testnek egy idő után elege lesz a plasztikáztatásból.

A bombázóból csúf boszorkány lett

Nicole Kidman jó példája ennek, hiszen egykori szépségének mára teljesen nyoma veszett, arról nem is beszélve, hogy már mosolyogni is alig tud. Tehát nem véletlen, hogy ezen a kiábrándító képen leginkább úgy fest, mint egy vicsorgó boszorkány.

Átalakulását látva kijelentetjük, hogy mostani külsejével biztosan nem tudta volna annyi jóképű pasi fejét elcsavarni, mint évekkel korábban. Az ezredforduló után olyan szívtiprókkal hozták hírbe, mint Jude Law, Robbie Williams vagy Lenny Kravitz, de vajon ők mit szólnának most Kidmanhez?

Az Oscar-díjas színésznő élete a nyáron hatalmas fordulatot vett, júliusban született meg ugyanis első gyermeke, Sunday Rose.

Ezt is szeretjük