Így festett Nicole Kidman tinikorában - Felismered a régi felvételeken?
Nicole Kidman tinikori képet posztolt, a fotó láttán elolvadtak a követői.

Nicole-Kidman
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Kidman korunk egyik legszebb és legünnepeltebb színésznője. 52 évesen is bomba formában van. Bár Ausztráliában 16 évesen már sorozatokban tűnt fel, tinikori külseje eddig nem lebegett lelki szemeink előtt. Azonban nemrég a gyönyörű színésznő megmutatta, hogyan festett tinédzserként.

Az Oscar-díjas Nicole Kidman mindig is szép volt, ám arca jócskán megváltozott az évek alatt, ahogy sok más hollywoodi sztár, ő is kés alá feküdt párszor. Nem csoda, hogy tinédzserkori képein szinte felismerhetetlen. Hatalmas, göndör hajkorona keretezte az arcát. El is árasztották a színésznőt cuki kommentekkel. Valaki csak annyit írt: "Gyönyörű haj, természetes és egyedi".

Nicole-Kidman-tini
Fotó: Instagram/Nicole Kidman

Az ausztrál származású színésznő nagyon fiatalon elkezdett érdeklődni a színészmesterség iránt. Miután kislányként megnézte az Óz, a csodák csodája című filmet, annyira megtetszett neki Margaret Hamilton alakítása mint Nyugati gonosz boszorkány, hogy eldöntötte, ő is színésznő lesz. 

[PINTEREST] 5dd2b9b84f419

14 évesen már modellként bontogatta a szárnyait, de színésznői ambíciói jóval erősebbek voltak, nagyon sokáig csak kisebb szerepekben tűnt fel, aztán jött az áttörés, a kétezres évek állócsillaga lett, számos díjat és jelölést tudhat magáénak. Olyan filmekben tűnt fel, mint a Moulin Rouge, A hideghegy vagy az Órák, amiért el is vitte a legjobb színésznőnek járó aranyszobrocskát 2002-ben.

Nicole Kidman gyönyörű lányai

Ritka, közös képet posztolt a színésznő, Faith és Sunday Rose igazi szépségek, akárcsak az anyjuk.

Ezt is szeretjük