Az 52 éves Nicole Kidman csillogó estélyiben gálázott - Férje le sem vette róla a kezét
Nicole Kidman és férje, Keith Urban is részt vettek az idei CMA Awardson.

nicole-kidman-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap este rendezték meg az 53. Country Music Association Awards-gálát, ahol a legjobb countryzenei előadókat díjazták. Az Egyesült Államokban a country műfaj nagy népszerűségnek örvend, és azok a zenészek, akik ebben a stílusban tevékenykednek, óriási sztároknak számítanak a tengerentúlon. Nicole Kidman muzsikus férjét, Keith Urbant például két kategóriában is jelölték, emellett az egyik dalát is előadta, így természetesen ők sem hagyhatták ki a díjátadót.

Ilyen gyönyörű volt Nicole Kidman a CMA Awardson

Az 52 éves színésznő egy piros színű, csillogó flitteres estélyit választott a nagy eseményre. A ruháját kis virágok díszítették. Profihoz méltóan gondosan ügyelt rá, hogy a kiegészítői, a táskája és a magas sarkúja is passzoljon az estélyihez, ezenfelül a körömlakkjának színe is bordó volt. Nagyon csinos volt a színésznő, nem csoda, hogy a férje alig akarta levenni róla a kezét egész este.

Rajongói nem győzték dicsérni a szettjét Instagramon: "Gyönyörű a ruhád, Nicole!", "lehengerlő vagy, mint mindig", "imádtam az egész megjelenésed", "Keithszel ti voltatok a legszebb pár az egész gálán" - írták a közösségi oldalára. 

Többen megfogalmazták, hogy nagyon drukkoltak a férjének, Keith Urbannak, akit az év szórakoztatója és az év énekese kategóriákban jelöltek.

Végül Keith Urban üres kézzel térhetett haza, bár tavaly ugyanezen a díjátadó gálán neki ítélték oda az év szórakoztatójának járó szobrocskát, így nagy valószínűséggel nem bánta, hogy idén most nem ő lett a nyertes.

Sandra Bullock legszebb estélyi ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted Sandra Bullock legszebb estélyi ruháit. Egyik szebb volt, mint a másik.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezt is szeretjük