Nicole Kidman áttetsző estélyiben tündökölt: csodaszép volt a SAG Awardson

Képeken az idei SAG Awards legszebb sztárjai.

nicole-kidman-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vasárnap este 27. alkalommal rendezték meg a Screen Actors Guild Awardsot, ám az idei díjátadó a koronavírus-járvány miatt sok szempontból eltért a megszokottól. A szervezők több mint három hónappal tolták el az általában januárban megrendezett eseményt, amely ezúttal teljes egészében az online térben zajlott.

A neves amerikai szakszervezet, a SAG-AFRA mint mindig, ezúttal is az általa legjobbnak vélt filmes és televíziós színészeket, valamint színésznőket díjazta. Idén a kitüntetettek közt volt a néhai Chadwick Boseman, akit a Ma Rainey: A blues nagyasszonya című dráma mellékszerepéért tüntettek ki, de a legtöbb jelölést A korona című sorozat tudhatta a magáénak. 

Bár a résztvevő sztárok az otthonaikban, webkamerán keresztül vettek részt a ceremónián, ez senkinek sem szegte kedvét a kiöltözéstől: szebbnél szebb estélyi ruhákat vonultattak fel. Nicole Kidman, aki a Tudhattad volna című sorozat főszerepéért volt a jelöltek között, egy gyönyörű, áttetsző anyagból készült estélyit húzott. A gyöngyberakásos, virágokkal díszített darab pazarul állt a filmcsillag karcsú alakján.

Nem Nicole Kidman volt az egyetlen híresség, akinek szettjétől elakadt a lélegzetünk a SAG Awardson. Képeken a díjátadó legjobban öltözött sztárjai.

Ezt is szeretjük