Nicole Kidman megmutatta ritkán látott lányait - Párizsban készült fotó róluk
Faith és Sunday Rose már bontogatják a szárnyaikat színésznőként.

nicole-kidman-lanyai-parizs-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Kidman négy gyerek büszke édesanyja: két idősebb gyermekét a Tom Cruise-zal való házassága során adoptálta, ezután Keith Urbantól még két csemetéje született.

Kislányairól posztolt fotót

Sajnos az idősebb gyerekei nem tartják vele a kapcsolatot, ugyanis a váláskor Kidman elfordult a szcientológiai egyháztól, Isabella és Connor pedig ezt megbocsáthatatlan bűnnek tartják. A színésznőnek nagyon fáj, hogy ilyen a viszony köztük, de azt nyilatkozta, hogy sohasem szólna bele egyikük hitébe sem, viszont mindig tárt karokkal fogadná őket, ha úgy döntenének, hogy szükségük van az édesanyjukra.

Szerencsére a kisebb gyerekeivel remek a viszonya, olyannyira, hogy mindkét kislánya szeretne a nyomdokaiba lépni. A 11 éves Sunday Rose és a 8 éves Faith is megkapták első szerepüket édesanyjuk új sorozatában, a The Undoingban, ahol Kidman fiának osztálytársait alakítják majd.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy Birthday darling Sunday ❤️ #Paris

Nicole Kidman (@nicolekidman) által megosztott bejegyzés,

Sunday a hétvégén ünnepelhette a születésnapját, a család pedig éppen Párizsban tartózkodott a jeles napon, úgyhogy a fények városában ünnepelhette, hogy 11 esztendős lett. Habár Nicole Kidman szinte sohasem oszt meg fotót a lányairól, ezúttal kivételt tett, és a Musée d'Orsay legendás órája előtt lőtt egy képet a két csemetéjéről, amit meg is osztott az Instagram-oldalán.

Ilyen szép pofijuk van

Sajnos a sztár csak háttal mutatta meg a lányait, készült azonban korábban fotó a kis arcukról is. Nézd meg, milyen bájosak!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük