Nicole Kidman csillogó estélyiben tündökölt - A francia divathét legszebb sztárja volt
Nicole Kidman alakja még mindig hibátlan.

nicole-kidman-csillogo-estelyi-francia-divathet-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Kidman híres hibátlan stílusérzékéről - a divatkirálynő éppen ezért kapott meghívást a francia divathétre is, ahol természetesen mindenkit elkápráztatott figyelemfelkeltő szettjében.

Csillogó estélyiben tündökölt

A színésznő egy csillogó, fekete estélyiben érkezett a rendezvényre, amivel éles kontrasztban állt a hófehér blézere, amit hanyagul a vállára vetve viselt. A monokróm összeállítások idén nagyon menők, számos gálán lehetett látni hasonló szín-összeállítású szetteket.

Nicole Kidman alakja még mindig páratlan, akár a huszonéves kolléganői is megirigyelhetik karcsú derekát és hosszú combjait. Nem véletlen, hogy még ennyi idősen is imádja őt Hollywood - még annak ellenére is, hogy félresikerült botoxkezelései miatt jó ideig mimikája sem volt.

nicole-kidman-csillogo-estelyi-francia-divathet-nagy

Természetesen a férje, Keith Urban ezúttal is elkísérte az Oscar-díjas színésznőt - szinte sehova nem mennek egymás nélkül, még mindig olyanok, akár a szerelmes tinik, pedig már 13 éve házasok. A rajongás persze kölcsönös: Nicole Kidman sem hagyna ki egyetlen countryzenei díjátadót sem, ahol szerelme esélyes lehet egy szobrocskára.

Celine Dion is nagyon dögös volt

Celine Dion egész héten káprázatosabbnál káprázatosabb szettekben jelent meg a divathéten - nézd meg a legmerészebb ruháját!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük