Brutálisan szétszabták a nőfaló Nicolas Cage arcát
Bár Nicolas Cage még csak 45 éves, láthatólag nem először vett már igénybe némi művi segítséget, hogy fiatalabbnak tűnjön.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyvalamit már az elején le kell szögeznünk: Nicolas Cage sosem volt az a klasszikus férfiszépség, akinek egyetlen mosolyától is leszalad a bugyi a nők lábán.

45 helyett 65-nek tűnik

Mégis, a nyolcvanas-kilencvenes években igazi nőcsábásznak számított, valószínűleg részben filmes sikereinek - Arizonai ördögfióka, Veszett a világ - köszönhetően. Ám ha valaki elnézi a 45 éves színész legfrissebb fotóit, melyek Kenyában készültek, kénytelen megállapítani: az idő múlásával Cage vonásai nemhogy nemesedtek volna, hanem eltorzultak.

Már nem a régi

Bár tény, hogy arcán egyre kevesebb ránc fedezhető fel a botoxnak vagy a plasztikának köszönhetően, ősz hajával és egyre szűkebb szemeivel valahogy mégsem az a tipikus nők bálványa - egyre inkább nem.

Pedig egy időben tényleg tapadtak rá a nők! A húszas éveiben Elizabeth Daily énekes-színésznővel járt, majd Uma Thurman meghódítása után Christina Fultonnal gabalyodott össze, aki szült is neki egy kisfiút 1990-ben.

Emellett háromszor nősült: Patricia Arquette-tel egyes források szerint már kilenc hónappal az 1995-ös holtomiglan-holtodiglan kimondása után különköltöztek, de a válást csak öt évvel később kérvényezték. Ezután Lisa Marie Presley volt a hitvese, ám 108 nap után máris benyújtották a papírokat a bíróságra - állítólag innentől fogva a végleges válásig több idő telt el, mint amit ténylegesen házastársként töltöttek.

Többet költ, mint keres

2004-ben aztán elvette Alice Kimet, aki pincérnőként dolgozott az egyik Los Angeles-i étteremben, és rá egy évre meg is született fiuk, Kal-El.

Még néhány éve is férfiasabbnak tűnt

Nicolas Cage egyébként nemcsak vonásai tekintetében egyre szétesettebb, de karrierjét illetően is. A kilencvenes évek sikerei - 1995-ben a Las Vegas, végállomásért még Oscart kapott - óta manapság jobb-rosszabb tucatfilmeket forgat.

Ám anyagi problémáit elnézve feltehetően sok mindent bevállal a pénzért: az állítólag csak 2007-ben több kastélyt, 22 autót, mintegy félszáz ékszert és egyéb vagyontárgyakat vásárló sztár tetemes adósságot halmozott fel.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az adóhatóságok pedig idén 6,6 millió dollárnyi - több mint egymilliárd forint - hátralék megfizetésére kötelezték.
Ezt is szeretjük