A Bridgerton család duci Penelopéja a való életben dögös, szőke nő: Nicola Coughlan büszke telt idomaira
Nicola Coughlan a valóságban teljesen másmilyen nő, mint a sorozatban.

nicola-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ír származású Nicola Coughlan alakítja a Netflix egyik legnépszerűbb sorozatában, A Bridgerton családban a dundi és rafinált Penelope Featheringtont.

A sorozatban a színésznő göndör, vörös parókát visel, valamint korhű ruhákat és csak icipici sminket. Ennek köszönhetően a való életben bizony alig lehet ráismerni. 

A Bridgerton sztárja, Nicola Coughan így néz ki a valóságban

A 35 éves színésznő a valóságban nem is különbözhetne jobban sorozatbéli karakterétől. Többnyire vállig érő, platinaszőke hajjal jelenik meg a különféle rendezvényeken, imádja a nőies, szexis, olykor meghökkentő ruhákat. Penelopétól eltérően egy kicsit sem szégyenlős, imádja telt idomait, bármikor szívesen kihangsúlyozza őket. 

A mindössze 155 centi magas sztár ötévesen döntötte el, hogy a színészi hivatást vállalja, ekkor látta nővérét egy iskolai darabban, ez pedig meghatározó élménynek bizonyult. A Bridgerton család előtt a Derry Girls című, hazánkban kevésbé ismert szitkom volt karrierje csúcsa, azóta ez megváltozott, gyakorlatilag világsztárrá vált. 

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük