Részegen tört-zúzott a színész egy szállodában! Erre a fotóra nem lesz büszke
Nicholas Brendon már megint nem bírt magával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, rájár a rúd Nicholas Brandonra. Nem elég, hogy néhány napja kiderült, zátonyra futott a házassága, most a rendőrök tartóztatták le, mert részegen tört-zúzott egy floridai hotelben.

A rendőrségre beérkezett panasz szerint a 43 éves színész randalírozni kezdett a Hiltonban, majd megtagadta a 450 dolláros okozott kár megtérítését.

Továbbá az általa elfogyasztott majd' 400 dollár értékű alkoholért és ételért sem volt hajlandó fizetni - annak ellenére, hogy elegendő pénz volt nála.

Így aztán a hotel alkalmazottai hívták a rendőrséget, akik mire kiérkeztek, a földön fekve találtak rá a sztárra, láthatóan félig öntudatlan állapotban. A szokásos rendőrségi fotót azért sikerült elkészíteniük, melyen a színész láthatóan nem józan.

Brendon hivatalos Facebook-oldalára a menedzsere posztolta ki, hogy tisztában vannak a letartóztatással, és semmit sem akarnak jobban, mint hogy a sztár egészsége és lelke rendbe jöjjön.

- Szívesen beszélgetünk bárkivel, de negatív hozzászólásokra nincs szükségünk, a trollokból nem kérünk. Mindenki követ el hibákat, és mi azon vagyunk, hogy segítsük őt, ahogy csak lehet - szólt az üzenet.

A Buffy, a vámpírok réme című sorozat Xanderét alakító sztárt tavaly októberben is hasonló eset miatt tartóztatták le Idahóban, akkor azt ígérte, hogy orvosi segítséget is igénybe vesz, hogy leküzdje a démonjait.

Így néznek ki a Tudom, mit tettél tavaly nyáron tinisztárjai

Nézd meg, mennyit változtak az 1997-es sikerfilm szereplői az elmúlt közel 20 év alatt!

Ezt is szeretjük