A Bazi nagy görög lagzi főszereplőnője volt - Így néz ki ma az 56 éves Nia Vardalos
Nia Vardalos Reese Witherspoonnal pózol közös képen.

nia-vardalos-bazi-nagy-gorog-lagzi-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Bazi nagy görög lagzi című film hazánkban is nagy népszerűségnek örvend a mai napig. A vígjáték ténylegesen a főszereplőnő, Nia Vardalos életét meséli el, hogy hogyan is találkozott a férjével, és komoly nehézségek árán miként fogadta be a tradicionális görög család az amerikai Iant.

Így néz ki ma Nia Vardalos

A film a valaha volt legtöbb bevételt hozó romantikus vígjáték lett, maga mögé utasítva a Mi kell nőnek? című filmet, Mel Gibson főszereplésével. Hollywood szeretett volna egy folytatást is, melyben Toulának és Iannek gyereke születik, azonban Nia Vardalos addig nem volt hajlandó beleegyezni a második részbe, amíg nem lett belőle édesanya - ezért kellett olyan sokat várni rá, csak 2016-ban, 14 évvel az első rész után került mozikba.

A szerelem, ami milliók szívét meghódította, azonban sajnos nem tartott örökké: az egész világ ledöbbent, amikor tavaly Nia Vardalos és férje, Ian Gomez benyújtották a válókeresetet. A pár útjai 24 év után örökre elváltak egymástól, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

Azért nem kell félteni, szerencsére a karrierje továbbra is szárnyal. Legutóbb a népszerű Crazy Ex-Girlfriend sorozatban tűnt fel, emellett pedig színházban is játszik. Tegnap a Tiny Beautiful Things: Advice on Love and Life from Dear Sugar című könyv színházi adaptációban remekelt, és olyannyira elvarázsolta a közönséget a játékával, hogy még az Oscar-díjas Reese Witherspoon is gratulált hozzá.

A színésznő egy közös képet is megosztott, amin a könyv írónőjével és persze a főszereplőnővel, Nia Vardalos-szal pózol. A színésznő nem sokat változott a Bazi nagy görög lagzi forgatása óta - pár ránccal több van az arcán, de még mindig olyan bájos és mosolygós, mint a filmben.

Nagyon nehezen lehetett anya

Nia Vardalos nagyon megküzdött azért, hogy édesanya lehessen. 13 alkalommal próbálkoztak a mesterséges megtermékenyítéssel és hormonkezelésekkel, mégsem jött össze a baba - olvasd el a szívszorító történetét!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük