Másodjára sem sikerült! Titokban adta be a válókeresetet az ismert színésznő

A Sikoly-filmek sztárja, Neve Campbell három év után válik el férjétől.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk David Arquette és Courteney Cox válásáról, most pedig a Sikoly-filmek egy másik sztárja házasságának végéről érkeztek hírek: a TMZ értesülései szerint Neve Campbell elválik férjétől, John Lighttól.

Az eset pikantériája, hogy a 37 éves kanadai színésznőnek a többi sztárral ellentétben sikerült teljesen titokban benyújtania a válókeresetet a Los Angeles-i bíróságra, ami már júniusban megtörtént, a közvélemény azonban csak most szerzett erről tudomást.

Öt éve ismerkedtek meg

Neve Campbell 2005-ben kezdett el járni John Light angol színésszel, akivel az Investigating Sex című film forgatásán ismerkedett meg.

Ugyanazon év decemberében el is jegyezték egymást, majd 2007 májusában Malibuban házasodtak össze.

Öt év együttélés és közel három év házasság után mégis úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják - közös gyermekük nem született.

A válás pontos okairól egyikük sem nyilatkozott, egy bennfentes szerint azonban továbbra is közeli barátok maradtak.

Nem kap semmilyen juttatást

Ennek némiképp ellentmondani látszik a tény, miszerint a hivatalos papírok szerint Neve Cambell kikötötte, hogy exférje semmi pénzhez nem juthat hozzá a válást követően, elképzelhető tehát, hogy mégsem békével búcsúztak el egymástól.

Neve Campbellnek ez már a második házassága, ami válással végződött. A karakteres arcű színésznő a kilencvenes évek fordulóján ismerte meg Jeff Colt kanadai színészt, aki akkoriban a torontói Pantages Theatre csaposaként dolgozott.

Kapcsolatuk rövidesen komolyra fordult, Colt pedig megkérte Campbell kezét, aki igent mondott: 1995. április 3-án álltak az oltár elé. Házasságuk azonban nem bizonyult túlságosan hosszú életűnek: 1998-ban ugyanis elváltak.

Ezt is szeretjük