Bikinis fotó! Jó pár kilót felszedett a Sikoly bombázója

Neve Campbell az utóbbi időben kicsit elkényelmesedett, de most újra betör Hollywoodba.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Való igaz, 37 évesen már nem olyan katasztrófa, ha az ember lánya nem fér bele a tinikori bulizós farmerjába.

Ám ha történetesen egy Hollywoodban is ismert színésznőről van szó, akkor arról sem szabad elfeledkezni, hogy - már csak az óriási konkurencia miatt is - muszáj figyelni a vonalakra.

Korábban karcsúbb volt

Nehogy még a végén néhány pluszkiló miatt maradjon le valaki egy zsírosabb megbízásról - mint ahogy az bizonyára már előfordult a filmtörténelemben.

Nos, hogy Neve Campbell túlságosan lusta az edzéshez, netán a tehetségében bízik, azt nem tudni.

Mindenesetre a kanadai születésű színésznő láthatólag nem követi a hollywoodi nulla méretes mizériát.

Bár jó néhány pluszkilót felszedett az utóbbi időben, úgy tűnik, remekül érzi magát bikiniben. Persze lehet, hogy igaza van, és felesleges aggodalmaskodnia kerekded idomain.

Hiszen hiába kerekedett ki, éppen mostanában újra nekilendülni látszik hollywoodi karrierje, ami a kilencvenes évek végén volt a csúcson a Sikoly-moziknak és a Vad vágyak thrillernek köszönhetően.

Jön a Sikoly 4

Az utóbbi években leginkább sorozatokban szereplő sztárt ugyanis felkérték, hogy újra Sidney Prescott karakterének bőrébe bújjon a népszerű tinihorror negyedik részének kedvéért.

http://www.youtube.com/watch?feature=iv&v=A9QzCxbrorI&annotation_id=annotation_248764

Az új Sikoly-filmben - tervezett bemutatója 2011. áprilisában lesz - természetesen ismét a halálfejmaszkos gyilkos rémisztgeti a szereplőket, akik között több ismert arc is felbukkan Hayden Panettiere és Rory Culkin mellett.

Érdekesség például, hogy Neve Campellen kívül Courteney Cox és David Arquette szintén láthatóak lesznek majd a mozivásznon. Ismeretes, hogy a két hollywoodi sztár a Sikoly első részében talált egymásra - ám házasságuknak nemrégiben különköltözés lett a vége.

Ezt is szeretjük