Tört-zúzott a Baywatch forgatásán: emiatt kapott dührohamot Pamela Anderson férje

Pamela, a love story címmel van fenn a Netflixen a Baywatch sztárjának dokumentumfilmje.

pam-és-tommy
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Január 31-én jelent meg a Netflixen a Pamela, a love story, a közel kétórás dokumentumfilm Pamela Anderson életét dolgozza fel. Megismerhetjük a gyerekkorát, azt, hogyan tett szert hírnévre, természetesen kitér a botrányos házasságára, ami Tommy Lee-vel köttetett, azt is részletezi, hogyan élte meg, amikor kiszivárgott a szexvideójuk, amely végül a színészi karrierjét is derékba törte. Bevallja, mi az oka annak, hogy az összes házassága kudarcba fulladt.

Kiderül, miért áll ki az állatok védelme mellett, miket ért el ezen a területen, illetve arról is beszámol, hogyan éli mindennapjait 55 évesen.

A Netflixen már elérhető a Pamela, a love story

A dokumentumfilmben kijelenti, Tommy Lee volt az egyetlen férfi, akibe szerelmes volt. A Mötley Crue dobosával négy nap ismeretség után kötötték össze az életüket 1995-ben. Igazi szenzációnak számított akkor a pletykalapok számára, hogy ilyen váratlan módon összeházasodtak.

GettyImages-74697974
Fotó: Jeffrey Mayer / Getty Images Hungary

Bármennyire is tüzes volt a szerelmük, 1998-ban elváltak. Andersonnál akkor telt be a pohár, amikor állítása szerint a férfi egy heves vitájuk során a földön rugdosta őt, miközben kisebbik fiukat, Dylant a testével védte. A szexszimbólum belátta, voltak intő jelek arra utalóan, hogy egy nap bekövetkezik a családon belüli erőszak. Tommy Lee folyamatosan ott lógott a Baywatch forgatásán.

- A Baywatch alatt beosont a lakókocsimba, mondván, most ő akar a feleségével lenni. Féltékeny volt. Azt hittem, ez cuki. Tök cuki, ilyen a szerelem - emlékezett vissza.

Már a legendás sorozat utolsó évadát forgatta, amelyben karaktere, C. J. beleszeretett Cody Madisonba, akit David Chokachi alakított. Az egyik jelenetben meg kellett csókolnia a színészt, de erről előzetesen nem szólt a férjének. Lett is belőle balhé.

Pamela Anderson és David Chokachi csókjelenete már túl sok volt Tommy Lee-nek.
Pamela Anderson és David Chokachi csókjelenete már túl sok volt Tommy Lee-nek.

- Kiborult, szétverte a forgatáson használt lakókocsimat. Átütötte egy szekrény falát. Bocsánatot kértem, hogy nem mondtam el, szerinte hazudtam. Megígértem, hogy többet nem fordul elő - írta Pamela a naplójában, amelynek tartalmát a dokumentumfilmben is ismertették.

Egy régebbi interjút is bevágtak, amelyben Michael Berk, a Baywatch egyik alkotója mesélt a bajkeverő rocksztárról.

- Tudta, mikor jöjjön, megnézte a szereposztást. Képben volt Pamela jeleneteivel. Valószínűleg megszerezte a forgatókönyvet, és eljött, hogy háborogjon a jeleneteken.

GettyImages-74719979
Fotó: KMazur / Getty Images Hungary

A dobostól félt az egész stáb, ha látták, hogy jön hozzájuk, átírták a szöveget és a jelenetet, nehogy kiakadjon. Folyton ott állt a kamera mögött, ezzel pedig már a feleségét is frusztrálta, besokallt már az állandó féltékenykedéseitől.

Anderson hozzátette, abban az időszakban folyton forgatott, emellett a két kisfiuk, Brandon és Dylan is sok energiáját lekötötte. A zenész nem bírta elviselni, hogy ő csak a harmadik a sorban, pont ez okozta azt a vitát, amelynek során Lee kezet emelt a feleségére.

Pamela Anderson és Tommy Lee fiai

A szőke ciklon két fiút szült a rocksztárnak.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük