Félmeztelen csajokkal enyeleg a focista nimfája, Nereida Gallardo
Nem kell unalmas délutánokra számítania a futballsztárnak, ha a szépség marad a kedvese.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nereida Gallardo ugyanis folyamatosan gondoskodik róla, hogy a középpontban legyen, lehetőleg minél pikánsabb szituációban.

A nővérkéből lett médiaszereplő néhány hónapja Cristiano Ronaldo barátnője, ebből kifolyólag megismerkedésük óta nem kell többé aggódnia a napi betevőn.

Nyugodtan megengedheti hát magának, hogy kacér fotózásokon mutogassa bájait, és egyéb módon hívja fel magára a figyelmet – ha már annak idején, ismeretlenül, nem jött össze neki a modellkarrier.

100 % szexboszorka

Nemrég még arról hallottunk, hogy volt barátja azért szakított vele, mivel nem bírta az iramot, amit a heves huszonnégy éves az ágyban diktált.

- Olyan volt az ágyban, mint egy vadállat. Már az első találkozásunkkor lefeküdtünk, persze nem kellett sokáig győzködni. Nereida mindenbe belement, bármelyik pózban szerette csinálni. Az tuti, hogy a fociról nem tud sokat, de a pasikról rengeteget – és azzal is tisztában van, hogyan tegyen a kedvükre. Cristiano bizonyára a mennyekben jár – áradozott az ex.

És úgy tűnik, nemcsak a férfiak nyelvén ért a buja szépség, hanem a nőkén is: ezt bizonyítandó, többedmagával állt a fotósok lencséje elé, és cseppet sem szégyellte magát.

Barátnőivel élvezték a fotós figyelmét, és minden kacérságukat bevetették, hogy a legújabb partitrendnek, a nyilvános leszbizésnek hódoljanak – pólójukat felhúzva, melleiket pajzánul simogatva és egymással csókolózva édelegtek.

Bár a buja hölgyemény egy ismerőse szerint elsősorban a kameráknak játszotta meg magát, focista szerelme előtt is bizonyára szívesen összebújna más lányokkal, hogy felpezsdítse amúgy sem lagymatag szexuális életüket. És ki tudja, talán már a pikáns házi szexvideóra sem kell sokáig várnia a Nereida-rajongóknak.

Ezt is szeretjük