"Meleg férfi vagyok és boldog" Bombaként robbant a hír, amikor a színész bevallotta másságát

Képeken a homoszexuális sztárok.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Világszerte ma, május 17-én tartják a homofóbia ellenes világnapot, melynek célja, hogy elfogadóbbá tegye az embereket a melegekkel szemben. Nem véletlenül esett erre a napra az ötletgazdák választása, 1990-ben május 17-én törölte az Egészségügyi Világszervezet a homoszexualitást a Betegségek Nemzetközi Osztályozásából.

Egy amerikai kutatás, a National Health and Social Life Survey adatai szerint a férfiak 2,8 százaléka, míg a nőknek csupán 1,4 százaléka homoszexuális.

A sztárok között sem ritka, hogy valaki meleg, de a visszautasítástól tartva sokan nem merik felvállalni a nyilvánosság előtt. Akadnak azonban olyanok is, akik a többieknek példát mutatva, a társadalmat pedig elfogadásra bíztatva felfedik másságukat.

Közéjük tartozik az Így jártam anyátokkal csajozógépét alakító Neil Patrick Harris is, aki 2009-ben egy interjúban árulta el, 2004 óta egy férfival él boldog párkapcsolatban. Tette ezt annak ellenére, hogy a menedzsere még aznap is tagadta ezeket a híreszteléseket.

Nézd meg a bevallottan homoszexuális sztárokat, köztük Elton Johnt, Ellen DeGenerest, Ellen Page-t és Jodie Fostert a párjaikkal, akik bátorságukkal mutattak példát másoknak!

Neil Patrick Harris cuki gyerekei!

Képeken sorozatsztár aranyos kislánya és kisfia, akiket férjével, David Burtkaval nevelnek közösen! Nézd meg!

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük