Ki hitte volna? Őszre apa lesz Neil Patrick Harris
Neil Patrick Harrisnek, az Így jártam anyátokkal sztárjának és David Burtkának gyermekét béranya hordja ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a meleg párok korábban többnyire gyermektelenek maradtak, és legfeljebb egy-egy eltévelyedésből született utódjuk, mostanra az orvostudomány ezt a problémát is megoldotta.

A béranya segítségét ugyanis nemcsak azok választják, akiknek valamilyen okból nem születhet saját gyermekük, netán túl idősek egy baba kihordásához - mint tette azt Sarah Jessica Parker -, hanem az egynemű párok is.

Őszi baba lesz

Néhány éve Ricky Martinnak születtek ikrei egy béranyától, most pedig az Így jártam anyátokkal szívtiprója, Neil Patrick Harris döntött úgy partnerével, David Burtkával, hogy boldogságukhoz már csak egy gyerkőc hiányzik.

No, kapnak, nem is egyet, rögtön kettőt, a babákat kihordó béranya ugyanis ikreket vár, és ha minden a tervek szerint halad, akkor őszre világra is jönnek a kis sztárporontyok.

Izgatott és ideges

Az örömteli hírt a 37 éves színész stílusosan a Twitteren jelentette be a napokban, egyszersmind azt is elárulta követőinek, hogy egyszerre izgatottak és idegesek párjával.

Harris és élettársa, a nálánál két évvel fiatalabb David Burtka 2007-ben vállalták fel a nyilvánosság előtt a kapcsolatukat, amikor egymás társaságában jelentek meg az Emmy-díjkiosztón.

A férfi egyébként szintén színészként kezdte a pályafutását, de aztán átnyergelt a szakácsművészetre.

2009-ben elvégezte a pasadenai Le Cordon Bleu College of Culinary Arts főiskolát, és jelenleg a Los Angeles-i székhelyű catering-céget, a Gourmet M.D.-t vezeti.
Ezt is szeretjük