Megszületett a Született feleségek sztárjának babája
Már a harmadik
Neal McDonough harmadik gyermeke január elején jött a világra, és a London Jane nevet kapta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2010. január 11-én a Los Angeles-i Good Samaritan Hospitalban megszületett a Született feleségek sztárjának harmadik gyereke, adta hírül a People.

Neil McDonough - aki Edie őrült férjét játszotta a népszerű sorozatban - harmadik gyermeke a London Jane nevet kapta, testsúlya pedig több mint három és fél kiló volt.

A 43 éves amerikai színésznek, valamint feleségének, Ruvé Robertsonnak ez a harmadik babája. Fiuk, Morgan Patrick 2005 novemberében, lányuk, Catherine Maggie pedig 2007 májusában látta meg a napvilágot.

Imádják a testvérei

A sztárpár elmondta, hogy két idősebb gyermekük nagyon izgatott lett, amikor megérkezett a kistestvérük, az első kérdésük pedig az volt ébredés után, hogy hol a kis London.

- A kis London lett a legfontosabb a McDonough-családban. Mindenki úgy bánik vele, mintha ő lenne az elnök. Négy órát alszik, aztán megszoptatom. Elég kevés idő jut most a játékra, de a gyerekek öleléssel és puszikkal halmozzák el, amikor csak tudják – mesélte exkluzív interjújában a boldog anyuka.

Neil McDonough-t az elmúlt években olyan alkotásokban láthattuk, mint Az elit alakulat, a Star Trek 8 - Kapcsolatfelvétel, a Különvélemény és Az országút fantomja.

Lehet, hogy visszatér a sorozatba

A színészt a Született feleségek ötödik évadjának fináléjában láthatták utoljára a nézők. Amikor pedig a Boston Herald újságírója megkérdezte tőle, visszatér-e a sorozatba, csak annyit válaszolt, hogy nem árulhatja el.

Az elmúlt hetek során több híresség is bejelentette, hogy gyermeket vár. Többek között James McAvoy felesége, Monica Bellucci, Claudia Schiffer, illetve megszületett Mark Wahlberg és Matthew McConaughey babája is.
Ezt is szeretjük