Megváltoztatta külsejét az Így jártam anyátokkal Barneyja - Neil Patrick Harris nem úgy néz ki, mint a sorozatban
Neil Patrick Harris újabban bajuszban hódít.

neil-patrick-harris-bajusz-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Neil Patrick Harris nevét máig mindenki az Így jártam anyátokkal című sorozathoz köti, amiben ő alakította a csajozógép Barney Stinsont - annak ellenére, hogy a széria már öt éve, 2014-ben véget ért.

Így néz ki ma Neil Patrick Harris

Azóta számos filmben játszott, mint a Holtodiglan, a Hupikék Törpikék, az Amerikai Pite: A találkozó vagy a Kicsinyítés, sőt olyan szériákban is feltűnt, mint az Amerikai Horror Story vagy a Balszerencse áradása, melyben ő alakította Olaf grófot, azonban ő maradt mindenki Barneyja.

Harris ugyan remekül hozta a nőcsábászt a filmvásznon, annak ellenére, hogy a valóságban egyáltalán nem olyan, mint a népszerű karakter. Már 15 éve él együtt a szerelmével, David Burtkával, aki szintén szerepelt a sorozatban: Burtka alakította Lily esetlen, évtizedek múltán is odaadón szerelmes exét, Scootert.

De nem itt ismerték meg egymást, hanem a közös barátaik hozták össze őket: egy bulin találkoztak először, ahol az American Idol aktuális epizódját nézték meg közösen. A 15 közös év ellenére csak 2014-ben mondták ki az igent egymásnak, ugyanis megfogadták, hogy addig nem házasodnak össze, míg a kormány nem legalizálja a melegházasságot.

Ő és a kedvese két gyereket nevelnek közösen, egy ikerpárt, akiket béranya hordott ki. Harper és Gideon már nyolcévesek, és ők a legédesebb sztárgyerkőcök.

A sorozatban Barney igen jellegzetes külsővel rendelkezett. Mindig öltönyt viselt, szőke haja rendezett fazonra volt vágva, az arcán pedig egyetlen szőrszál sem volt. Ez most megváltozott, ugyanis a sztár újabban kackiás kis bajuszt visel.

A kommentelők nem is hagyták szó nélkül - nekik nem igazán tetszik a színész új külseje: "Mi ez a hetvenes évekbeli pornós bajusz?", "Barney Stinson Tesókódexében ez áll: 'Egy tesó sosem visel bajuszt - kivéve Tom Selleck' - akkor hogy is van ez?", "Ejtsd a bajuszt, nem megy az öltönyhöz - idézet Barney Stinsontól" - írták a hozzászólók.

Cuki fotókon Neil Patrick Harris és David Burtka ikrei

Harper és Gideon egyszerűen zabálnivalóak!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük