Szexvideókért 3 és fél év börtön! Nem kegyelmezett a bíróság a népszerű énekesnek

A szexbotrányba keveredett Nazril Arielt hétfőn ítélték el Indonéziában.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2011. január 31-én három és fél év börtönbüntetésre, illetve 250 millió rúpia - ez 28 ezer amerikai dollárnak felel meg - bírságra ítélték Jáva szigetén Nazril Arielt, aki még tavaly nyáron keveredett szexbotrányba.

A 29 éves indonéz énekes laptopját 2010 júniusában lopták el, és nem sokkal később kerültek ki az internetre azok a házilag rögzített szexvideók, amelyeken két nővel létesít nemi kapcsolatot a hazájában óriási népszerűségnek örvendő sztár.

12 évet is kaphatott volna

Az eredetileg Nazril Ariel néven született pop-rock énekest a rendőrség nem sokkal később őrizetbe vette, és előzetes letartóztatásban volt egészen a tárgyalása végéig, minek során az ügyészek a maximális 12 év helyett öt év börtönnel sújtották volna.

Indonéziában 2008-ban vezették be azt a pornográfia-ellenes törvényt, amely alapján elítélhették a Peterpan nevű együttes frontemberét, az eset pedig óriási visszhangot váltott ki nemcsak Indonéziában, hanem világszerte is.

Ami a szexvideókat illeti: Nazril Ariel tulajdonképpen semmi olyasmit nem csinál rajtuk, amihez hasonlóval ne találkozhattunk volna korábban is: az egyiken 27 éves barátnőjével, Luna Mayával, a másikon pedig Cut Tari sorozatsztárral szeretkezik.

Házasságtörés is történt

A hölgyek kezdetben nem voltak hajlandó beismerni, hogy ők szerepelnek a home videókon, Cut Tari helyzetét pedig tovább súlyosbítja, hogy férjnél volt, amikor a felvétel készült, őt házasságtörésért meg is köveznék.

Indonéziában él jelenleg a Földön a legtöbb muszlim - a 2000. évi népszámlálás szerint a lakosság 88%-a vallotta magát muszlim vallásúnak, őket pedig mérhetetlenül felháborította Ariel szexbotránya.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az énekes home videói mellesleg olyan nagymértékben terjedtek el a világhálón, hogy a rendőrség internetkávézókban razziázott, az iskolákban pedig átkutatták a tanulók mobiltelefonjait, hogy nincsenek-e rajtuk az említett felvételek.

Ezt is szeretjük