Titokban adta be a válókeresetet a színésznő - Már a lakásból is kirúgta a férjét

Válik a férjétől Naya Rivera.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Két év házasság után máris válik a Glee - Sztárok leszünk sztárja, Naya Rivera és férje, Ryan Dorsey. A színésznő döntése az egész világot meglepte, főleg férjét, akit már kész tények elé állított az ügyvédje - sőt, hazatérve a kulcsa már nem is nyitotta az ajtó zárját. A sorozatsztár híres arról, hogy egymaga döntsön fontos kérdésekben is, korábban szintén majdnem válásra került a sor a színészpár között, amikor Dorsey értesült róla, hogy felesége a tudta nélkül elvetette a közös gyermeküket. A TMZ szerint közös kisfiuk, az egyéves Josey is Naya Riveránál marad, a színész csak láthatási jogot kap csemetéjére.

Sztárok botrányos válásai

Képes összeállításunkban összegyűjtöttünk néhány híres álomgyári románc igazán csúnya végét. Következzen a botrányos szakítások története - kattints a megdöbbentő részletekért!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük