Azt hitte, semmi baja, 2 nap múlva meghalt a színésznő! Fia most vallotta be, 5 évig képtelen volt a gyászra
Micheal Neeson vallomása.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Natasha Richardson hat évvel ezelőtt szenvedett síbalesetet. Bár a fejét ért sérülés után jól érezte magát és kétszer is elküldte az orvosokat, néhány órával az esés után rosszul lett. Kórházba szállították, ahol két nap múlva, 2009. március 18-án elhunyt.

Micheal és Daniel Neeson az édesanyjukkal

A színésznő, akit a mozikedvelők olyan filmekből ismerhetnek, mint a Nell, a remetelány, a Menedék a halálból, az Álmomban már láttalak vagy az Este, ma, május 11-én lenne 52 éves.

Halála után özvegyen maradt férje, Liam Neeson nevelte két közös fiukat, az akkor 13 éves Michealt és egy évvel fiatalabb öccsét, Danielt.

Hogy milyen nehéz dolga lehetett, arról nemrégiben a ma már 19 éves Micheal Neeson beszélt élete első interjújában.

Évekig elutasította a gyászt

Mint a sztárcsemete elárulta, évekig képtelen volt feldolgozni édesanyja elvesztését, helyette a drogokba és az alkoholba menekült, és minden alkalmat megragadott, hogy bulizzon egy jót.

- Az agyamban, nem tudatosan, egyszerűen elutasítottam a gyászt, és száműztem a gondolataim legmélyére. Így aztán néhány héttel anya halálát követően belevetettem magam az éjszakai életbe - idézte fel a The Sunday Timesnak.

Azt is hozzátette, 2014 nyarán kezdte igazán érezni, hogy vészesen elindult a lejtőn, és egyre húzza lejjebb a sötétség.

Micheal Neeson fiatal felnőttként
Natasha Richardson és Liam Neeson

Végül családi és baráti segítséggel, valamint egy kőkemény elvonót követően sikerült kimásznia a gödörből. Most Londonban él, és egy képgaléria kurátoraként dolgozik. Ám az is lehet, hogy hamarosan követi híres szüleit a pályán.

Bár édesapja, Liam Neeson jobban örülne, ha inkább kétkezi munkát választana magának, Michealt nagyon vonzza a színészet - és úgy véli, édesanyja is támogatná ebbéli törekvéseit.

- Sohasem mondta ugyan, de tudom, hogy anya örülne, ha színész lennék. Szerintem azt gondolná, ez menőség - tette hozzá.

Ezt is szeretjük