Liam Neeson 2009-ben veszítette el tragikusan feleségét: 25 éves fiuk meghatón mesélt az elhunyt Natasháról
Micheál Neeson elhunyt édesanyjáról nyilatkozott.

liam-neeson-felesege-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liam Neeson és fiai, az akkor 13 éves Micheál és a 12 éves Daniel élete gyökeresen megváltozott 2009-ben, ugyanis a színész imádott felesége, gyermekeinek édesanyja örökre lehunyta a szemeit.

Natasha Richardson 2009. március 16-án a quebeci Mont Tremblant síparadicsomban síelt, ám sajnos elesett, és beverte a fejét, először úgy gondolta, nincs szüksége orvosi ellátásra, ám egy órával később rosszul lett, majd kórházba szállították. Kómába esett, végül március 18-án lekapcsolták az őt életben tartó gépeket, ugyanis férjével annak idején megbeszélték, ha véletlen ilyen helyzet állna elő, inkább így járjanak el. A színésznő tragédiája óta 12 év telt el, szerettei számára nincs nap, hogy ne gondolnának rá, Micheál a The Timesnak nyilatkozott édesanyjáról.

Micheál Neeson így mesélt az elhunyt Natasha Richardsonról

Micheál és édesapja a Made In Italy című film főszereplői, ennek kapcsán készítettek a 25 éves színésszel interjút. Natasha Richardson tragikus balesetéről is kérdezték. A színésznő 45 esztendősen hunyt el, még fiatal volt.

GettyImages-105749629
Fotó: Michael Loccisano / Getty Images Hungary

- Hirtelen történt! Amikor egy ilyen baleset váratlanul és teljesen őrült módon történik, akkor ez összezavarja az ember elméjét, akár hiszel a sorsban, akár nem. Sok dolgot össze tud kuszálni az emberben, pont ezért igyekszel megragadni minden kis apró emléket, ami eszedbe jut, legyen szó a  nevetéséről, arról az energiáról, ami körüllengte őt, vagy a főztjéről. Vannak olyan filmek, amik segítségével visszarepülhetek az időbe, és sok mindent újra átélhetek vele kapcsolatban, ezért hihetetlenül hálás vagyok - mesélte.

A People magazinnak arról is magyarázott, hogy a tragédia után próbált minél kevesebbet gondolni az édesanyjára, mert akkor még annyira friss volt a veszteség okozta fájdalom benne, nem mellesleg pont akkor volt a legérzékenyebb korszakában, hiszen kamaszodott, de rájött, nem szabad így felfognia.

Nem egészséges, ha nem gondolsz az elhunyt szeretteidre! Muszáj rájuk emlékezned!

Micheál Neeson a mai napig nagy szeretettel nézi újra édesanyja filmjeit.
Micheál Neeson a mai napig nagy szeretettel nézi újra édesanyja filmjeit.
Fotó: Vittorio Zunino Celotto / Getty Images Hungary

Szabadidejében szívesen nézi vissza édesanyja régi filmjeit, mert sokszor úgy érzi, muszáj őt látnia. Egyik kedvence a Lindsay Lohan főszereplésével elkészült 1998-as Apád-anyád idejöjjön!, amelyben Natasha Richardson alakította az egymástól elszakított ikerlányok, Hallie és Annie édesanyját, Elizabeth Jamest.

- Szerencsés vagyok, mert bár sajnos elhunyt, mégis nézhetem a filmjeit, és láthatom, hogyan dolgozott, jó dolog, ha az embernek erre van lehetősége. Rendszeresen megnézem a filmjeit, bár van még néhány, amit még nem láttam.

Mióta építi a színészi karrierjét, úgy érzi, ez egy újabb kapocs közte és az anyukája között.

- Ahogy a saját utamat járom, pontosan tudom, mint ment keresztül, úgy érzem, mindig mellettem van. Sokkal közelebb érzem hozzá magam, mint valaha!

Ilyen szép párt alkottak Liam Neesonnal

Képes összeállításunkban megnézheted Liam Neeson és Natasha Richardson közös fotóit.

Ezt is szeretjük