Szétcincálja kőgazdag pasiját a zűrös Naomi Campbell
Úgy tűnik, a dühkitörésektől szenvedő sztár sármos üzletember szerelmét sem kíméli.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Naomi Campbellt mindenki úgy ismeri, mint hirtelen haragú szupermodellt, aki fotósokat ver és rendőröket köpköd, ha valami nem úgy történik, ahogy ő szeretné.

Ez ám a hév - remélhetőleg nem fájdalmas

Most azonban szerelmesebb oldaláról is megmutatkozik, bár a képek tanúsága szerint azért szenvedélyes mivoltát választottjával sem tudja megtagadni.

A párductestét fekete bikiniben megvillantó 38 éves sztár igazán harapós kedvében volt, amikor kedvesét megcsókolta: olyannyira tüzelte a vágy, hogy a férfi ajkait alig bírta elereszteni annak Lady In Blue nevezetű luxusjachtján.

Pénzes herceg fehér hajón

A lámúr egyébként közte és a 46 éves orosz milliárdos, Vladiszlav Doronyin között a Cannes-i fesztivál idején alakult ki, még májusban, és úgy tűnik, komoly a dolog, hiszen Naomi már be is mutatta 12 évvel idősebb szerelmét a legszűkebb baráti körének.

- Azt mesélte, szerelem volt ez első látásra, és hogy a pasi totál odavan érte. Persze csak rájuk kellett nézni, ahogyan szótlanul egymást bámulták, egyértelmű volt, hogy komoly érzelmek dúlnak bennük – mesélte Bruno Astuto brazil író, aki szintén jelen volt a topmodell partiján.

Doronyin – az ő nevéhez fűződik többek között az orosz főváros felvirágzását célzó Moszkva City projekt – a hírek szerint imádja a luxust és a gyönyörű nőket, ezért is nevezik a moszkvai Donald Trumpnak.

Persze a fekete topmodellt sem kell félteni a pasik terén, korábban forró viszony fűzte Flavio Briatoréhez és a U2 gitárosához, Adam Claytonhoz is.

Ám a szenvedélyes szerelem, melyet a milliárdos iránt érez, nem hasonlítható semmihez – állítólag már az eljegyzésüket tervezgetik.

Ezt is szeretjük