Élő adásban okozott botrányt a dühöngő sztár
Részletek!
Naomi Campbellt merészség volt élő adásba meghívni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Naomi Campbell nem éppen békés természetéről híres, így igen nagy kockázatot vállaltak a Jonathan Ross Show készítői, amikor meghívták az élő adásba.

Arra azonban senki nem számított, hogy nem a berendezés, hanem a topmodell fog összetörni, amikor ugyanis a múltjáról faggatták, elsírta magát. Bár nem sok kellett neki és újra arrogáns stílusban adta elő magát.

Démonokkal küzdött

Mint mondta, számos démonnal meg kellett küzdenie, folyton mérges és dühös volt. Miközben egy világ csodálta és irigyelte, ő sohasem volt elégedett önmagával, a kinézetével, ez pedig egy lefelé gyorsuló spirálba taszította.

Bevallotta, a húszas éveiben drog- és alkoholfüggő volt, mert nem tudta helyén kezelni a hirtelen jött népszerűséget.

- A harag volt az egyetlen érzelmem. Voltak dolgok, amikkel meg kellett küzdenem. Nem söpörhettem mindent a szőnyeg alá. Tudtam, ha így folytatom, megölöm magam. Jaj, úgy sajnálom - nem tudta folytatni a mondatot, mert sírásban tört ki.

A 43 éves modell legtöbbször dühkitörései miatt került mostanában az újságok címlapjára, 1998 és 2008 között többször is feljelentették az alkalmazottai testi sértés miatt. 2006-ban például a házvezetőnőjét egy telefonnal verte fejbe, amiért el is ítélte a bíróság. Pénzbírságot kellett fizetnie, valamint ötnapos közmunkára kötelezték, és agressziókezelésre is járnia kellett.

Hatalmasat esett a színpadon

A modell a műsorban bevallotta, hogy erre a terápiára a mai napig jár, valamint pszichológushoz is, aki igyekszik feloldani benne a múltja miatt érzett keserűséget.

- 29 éves lehettem, amikor rájöttem, a legtöbb problémám arra vezethető vissza, hogy nem szeretem saját magam és azt, amivé váltam. Nem akarok oda visszasüllyedni. Nem számít, minek vagy a rabja, alkoholnak, drognak vagy akár a munkádnak, mind csak egy menekülési út. Menekülsz valamitől, és azt hiszed, ezek majd segítenek - mondta.

Az interjú során azért el is mosolyodott, amikor a műsorvezető elővette azt a hihetetlen magas cipőt, amit a Vivienne Westwood divatshow-n viselt a párductestű szépség. Mint ahogy azt mi is megírtuk, hatalmasat esett a platformcipőben, most azonban nevetve lejtett benne a stúdióban.

Nem kellett azonban sokáig várni és előjött az alaptermészete is. Beszólt ugyanis a közönség soraiban ülő embereknek és a műsorvezetővel is arrogáns lett, amikor már nem ő volt a fő téma. Majd nemes egyszerűséggel kisétált a stúdióból, mert mint mondta, unja már a show-t.

Ezt is szeretjük