Ez aztán nagyon kínos! Hatalmasat esett a fotósok előtt Naomi Campbell
Hatalmasat esett Naomi Campbell, és nem ő volt az egyedüli.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kecses suhanás helyett földön fetrengést nézhetett a nagyérdemű a londoni divathéten, a modellek ugyanis estek-keltek az új ruhakölteményekben. Mivel mindenki a felvonuló szépségeket bámulta, sajnos nem sok színpad mögötti fotó készült, pedig az efféle kínos esetek után érdemes lett volna a tervezők arcát is lefotózni. Annyi bizonyos, egy ilyen malőr mindenképpen veszélyezteti a modellek további karrierjét. Bár annak idején Naomi Campbell is hatalmasat zakózott a kifutón, mégis a világ egyik legfelkapottabb modellje lett.

Pedig csak 23 éves!

Lenny Kravitz 23 éves lánya, Zoe eddig sem rendezett életéről volt ismert. Az új Batman-film, A sötét lovag - Felemelkedés című film bemutatóján pedig túlontúl áttetsző ruhájával keltett feltűnést. A sztár egy rafinált szabású darabot viselt, amiben szinte mindene látszott.

Nem ő az egyetlen sztárcsemete azonban, aki botrányos édesapjára ütött. A következő képeken összegyűjtöttük a régi rockerek és zenészek felnőtt lányait, Nicole Ritchie-től egészen Liv Tylerig. Nézd meg, hova jutottak, és mit csinálnak ma az utódok!

Ezt is szeretjük