Váratlanul elhunyt a 16 éves színésznő - Értetlenül állnak a tragédia előtt
Meghalt a Felhőatlasz fiatal sztárja, Mya-Lecia Naylor.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mya-Lecia Naylort a Felhőatlasz című filmből ismerhetjük, ahol Tom Hanks és Halle Berry oldalán játszott. Ma reggel szomorú hírt jelentett be a fiatal sztár családja: a 16 éves Mya váratlanul elhunyt.

Meghalt Mya-Lecia Naylor

A halála okát egyelőre nem árulták el, így minden bizonnyal még zajlik a vizsgálat az ügyben. A rajongókat nagyon lesújtotta a váratlan tragédia, a színésznő közösségi oldalait csak úgy elözönlötték a lesújtott követők, barátok és kollégák üzenetei, akik értetlenül állnak a tragédia előtt.

A Felhőatlaszon kívül többnyire sorozatokban tűnt fel. Szerepelt a Pusszantlak, drágám!, a Millie Inbetween, az Almost Never és a The Witcher című szériában is, amit jelenleg nálunk forgatnak, Henry Cavill főszereplésével.

Kolléganője, Emily Atack így búcsúzott tőle:

- Egyszerűen sokkolt Mya-Lecia Naylor halálhíre. Le vagyok sújtva. Olyan gyönyörű, és olyan tehetséges lány volt. Jó társaság volt, nagyon szerettem a közelében lenni az Almost Never forgatásakor. Kitartást kívánok a családjának és a barátainak ezekben a nehéz órákban. Nyugodj békében, te gyönyörű lány - írta a sorozatbeli munkatársa.

Sztárok, akiktől tavaly búcsúznunk kellett

A 2018-as évben is sok nagy kedvencet elvesztettünk. Galériánkban megnézheted, kiktől kellett elbúcsúznunk.

Coverfotó és ajánlóképek: Mya-Lecia Naylor/Facebook.

Ezt is szeretjük