Megdöbbentő! Sebek csúfítják Kate Mosst és Jamie Hince-t
Monokli és zúzódások, vajon pontosan mi történhetett a világhírű sztárpárral, amitől így néztek ki?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha azt hallja az ember, hogy Kate Moss-szal megint történt valami, szinte már fel sem kapja a fejét. A zűrös topmodellel kapcsolatban ugyanis hallottunk már sokféle botrányról, így ritka az olyan történet, ami kizökkentheti a rutinos bulvárolvasót.

Ám a legutóbb mégiscsak sikerült a topmodellnek megrökönyödést okoznia. A sztárpár - barátja a zenész Jamie Hince - láttán ugyanis sokaknak leesett az álla, amikor a minap megjelentek Stella McCartney Mayfair üzletének előkarácsonyi buliján.

A remélhetőleg jó útra tért modellen és partnerén zúzódások, karcolások és monoklik tarkállottak, amik első pillanatban jókora családi balhét sejtettek az illusztris vendégekkel.

A karácsony veszélyei

Ám a sztárok, még mielőtt a sajtó vad találgatásokba kezdett volna, elárulták, egy bizarr karácsonyfadíszítésnek estek áldozatául. Moss és Hince, akiket egyáltalán nem zavartak a sérülések, kuncogva mesélték el az esetet.

A férfi bevallotta, a létrán állt, míg barátnője a fa alján várta, hogy lenyújtsa neki a dobozt, amiben a díszek lapultak. A zenész azonban elvesztette az egyensúlyát, így minden a fejükre esett.

Egyébként a furcsa sebek már a partit megelőző napon is látszódtak az arcukon, a hírességek ugyanis egy felkapott kínai vendéglőben töltötték az est nagy részét, természetesen nem kis feltűnést keltve.

Stella McCartney divattervező összejövetelén a brit társasági élet krémje is tiszteletét tette, kezdve az ex-Beatles tag papától Sir Richard Attenborough rendezőig.

Ezt is szeretjük