Fotó! Így már nem kéne Clintonnak Monica Lewinsky

Alaposan megváltozott

Több, mint tíz évvel az ominózus politikusbotrány után Lewinsky kisasszony egy diplomával és jó néhány pluszkilóval gazdagabb.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
A kilencvenes évek közepén kétségkívül rengeteg csámcsognivalót szolgáltatott az Egyesült Államok elnöki székében ülő Bill Clinton, aki, mint kiderült, intim viszonyt folytatott lelkes gyakornokával, az akkor 21 éves Monica Lewinskyval.


Persze azóta bizonyára százszor is meggondolja minden vezető állásban lévő személy, hogy kinek a szájába engedi legbecsesebb testrészét, és arra is ügyel, hogyha már egyszer megtörtént a heves alsótáji akció, akkor mi lesz a sorsa magvainak.

Igazi nehézbombázó lett

Clinton ugyanis anno egyebek közt azon bukott le, hogy megbecstelenítette a hölgy azóta legendássá vált kék ruháját, amin a vizsgálatok minden kétséget kizáróan kimutatták dns-nyomait.

Bár az eset kétségkívül a reflektorfénybe helyezte a pajzán hölgyet, sem piacra dobott divattáskáival, sem rövid életű Mr. Personality című talk-show-jával nem tudott igazán nagyot dobni. Így aztán a legnagyobb csendben Londonba ment, és 2006-ban elvégezte a London School of Economics szociálpszichológia szakát.

Azóta is többé-kevésbé rejtett életmódot él, és csak néha-néha kukkant be a reflektorfénybe. Mint ahogy tette legutóbb, amikor régi barátjával, Alan Cumming színésszel elmentek vacsorázni egyet a New York-i Sohóba. Az évek azért láthatólag otthagyták nyomukat az egykori csábító 35 éves testén, aki bizony jó néhány pluszkilóval gyarapodott. 

- Miután lediplomázott, Monica igyekezett kerülni a feltűnést. Egyszerűen éli az életét, igazából sosem akart népszerű figura lenni. Egyetlen vágya, hogy olyan névtelen maradjon, amennyire csak lehet – mondta róla egykori sajtósa és barátja, Barbara Hutson.

Ezt is szeretjük