Mi van veled, Monica Lewinsky? Mivel foglalkozik az elnök egykori kedvence?
Ezzel tölti mindennapjait Bill Clinton egykori szeretője, Monica Lewinsky.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Bill Clinton szeretőjeként elhíresült Monica Lewinsky július 23-án ünnepelte 42. születésnapját, ebből az alkalomból pedig a barátai is csatlakoztak hozzá, akik tortát és lufikat vittek a buliba, tudta meg a Page Six nevű magazin.

Moncia 1995 nyarán, közvetlenül pszichológiai diplomája megszerzése után gyakornokként kezdett dolgozni a Fehér Házban, ekkor csupán 22 éves volt. Már decemberben teljes munkaidős állást kapott. A nő állítása szerint 1995 novembere és 1997 márciusa között kilencszer volt szexuális kapcsolata az akkori amerikai elnökkel.

Ezzel foglalkozik ma

Monica Lewinsky hosszú időre visszavonult, civil életet szeretett volna, és nyugalmat, ami lássuk be, érthető egy ilyen botrány után. 2014-ben írt egy cikket a Vanity Fair magazinnak, Szégyen és Túlélés címmel, amelyben elárulta, mélyen megbánta, ami közte és az elnök között történt.

Ezután a National Geographic készített vele interjút, tíz év után ez volt az első. 2014 októberében nyíltan kiállt az internetes zaklatás ellen, ami az ő életét is megkeserítette. Jelenleg az ilyen zaklatók ellen küzd.

Ő volt az áldozat?

Monica Lewinsky akkor került a figyelem középpontjába, amikor a szexuális zaklatás miatt beperelt Bill Clinton után nyomozni kezdtek. Egy Paula Jones nevű nő ugyanis még 1994-ben beperelte az elnököt, mondván, az zaklatta őt, de nem tudott bizonyítékokkal szolgálni.

Lewinskyt 1996-ban áthelyezték a Pentagonba, mert úgy érezték, túl sok időt tölt Bill Clintonnal.

A nő ekkor elmesélte egy munkatársának, Linda Trippnek, hogy mi történt közte és az elnök között, aki bizalmas beszélgetéseiket felvette, és átadta a Paula ügyében nyomozóknak.

Ezzel pedig óriási lejárató kampány indult Bill Clinton, illetve Monica Lewinsky ellen is, akit azzal bélyegeztek meg, hogy ő az elnök szeretője, noha viszonyukat még kapcsolatnak sem lehetett nevezni.

Bár elég rosszul jött ki a botrányból, Monica feltalálta magát, és a hirtelen jött hírnevet felhasználva olyan életet kezdett élni, mint a sztárok. Könyvet írt, interjúkat adott, szerepelt a tévében.

Ezután saját márkát indított The Real Monica néven, és táskákat árult online. Ezt követően pedig egy diétás termékeket forgalmazó cég reklámarca lett, és nagyon lefogyott.

Ezt is szeretjük