Elválik férjétől! A gyönyörű színésznő már el is költözött a két gyerekkel
A részletek
Monica Bellucci és Vincent Cassel 14 év után elválnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

14 év házasság után elválik Monica Bellucci olasz színésznő és Vincent Cassel francia színész. 

A hírt múlt pénteken a Closer magazin francia kiadása címlapon szellőztette meg, majd azt a héten a színésznő ügynöke hivatalosan is megerősítette. 

14 év után válnak

A pár 1996-ban találkozott a Szerelmi fészek forgatásán. A filmben nyújtott alakításáért Bellucci César-díjat nyert. Ezt követően több filmben is játszottak együtt: láthattuk őket A farkasok szövetsége, a Dobermann, az On-lány, a Kémek között és a Visszafordíthatatlan című alkotásokban.

Monica Bellucci számára a világsikert az Oscar-díjas Giuseppe Tornatore által rendezett,  2000-ben bemutatott Maléna hozta meg. Vincent Cassel angol nyelvű debütálása az 1998-as Elizabeth című filmmel történt, míg az igazi nemzetközi áttörést a Bíbor folyókkal érte el Jean Reno oldalán 2000-ben. 

1999-ben házasodtak össze Monacóban. Két kislányuk született: Deva 2004-ben, Léonie 2010-ben.

Bár házasságuk botrányoktól mentes volt, korántsem nevezhetjük idillinek. A forgatások miatt sok időt töltöttek külön, és mindketten saját lakást tartottak fenn Párizsban és Rómában.

Nyitott házasságban éltek

A világ egyik leggyönyörűbb színésznőjének tartott Bellucci emellett több interjúban is elmondta, hogy nem vár el hűséget a férjétől. Mint mondta: hogyan is tehetné, ha néha a forgatások miatt nincs mellette hónapokig. Az a fontos, hogy ha együtt vannak, nincs a képben harmadik fél.

- A feleségem és én nagyon különböző teremtmények vagyunk. Valószínűleg ez a kulcsa a több mint 18 éve tartó kapcsolatunknak... Mi nem vágyunk mások jóváhagyására - ezt a 46 éves színész nyilatkozta még áprilisban a Closer magazinnak. 

Úgy tűnik, túlságosan is különböztek, mert hétfőn a 48 éves színésznő ügynöke hivatalosan is megerősítette, hogy a házaspár kölcsönös megállapodással elválik. Az olasz szépség már el is költözött gyerekeivel Rio de Janeiróból, ahol a család tavaly év végén telepedett le. Más hírek szerint férje hagyta el elsőként otthonukat, a feleség csak ezt követően számolta fel a családi fészket, és költözött Franciaországba. 

Közben Monica Bellucciról is szárnyra keltek pletykák: ezek szerint a nő 2009 óta az egyik leggazdagabb orosz üzletemberrel, a majdnem 500 milliárd forintos vagyonnal rendelkező Telman Iszmajlovval folytatott titkos viszonyt, ezért bomlott fel a házasság. Megjegyeznénk, hogy a színésznő 2010-ben adott életet a második Bellucci-Cassel kislánynak, így nem valószínű, hogy 2009 óta tartott az állítólagos titkos kapcsolat.

Monica Belluccinak ez volt a második házassága: 1990 és 1994 között  egy olasz fotós, Claudio Basso volt a férje.
Ezt is szeretjük