Friss fotón Monica Lewinsky - Clinton elnök egykori szeretője szebb, mint valaha
Az egykori gyakornoknő rengeteget változott.

monica-lewinsky-the-clinton-affair-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Monica Lewinsky neve egybeforrt a Clinton-botránnyal, ugyanis Bill Clinton egykori gyakornoknőjéről kiderült, hogy hosszú hónapokon keresztül viszonyt folytatott a nős elnökkel.

Így néz ki most Monica Lewinsky

Lewinsky rengeteget változott az elmúlt években, és, habár nagyon nehéz volt megszabadulnia a botrányhősnő szerepkörtől, sokat dolgozott azon, hogy javítson a reputációján. Jótékonysági szervezetekkel működik együtt, valamint rendszeres fellépője a TED Talks-előadásoknak, melyeken az internetes zaklatók ellen szólal fel.

Az A&E csatorna most készített egy dokumentumfilmet a hatalmas port kavaró viszonyról The Clinton Affair - azaz A Clinton-affér - címmel, melyben Monica Lewinsky is feltűnik, hogy szóljon néhány szót az ügyben.

- Őszintén szólva nagyon bánom a történteket, de 22 éves fejjel még teljesen másképp láttam a világot. Amit a legjobban sajnálok, hogy nem volt lehetőségem bocsánatot kérni Hillary-től. Igaz, több alkalommal említettem a nyilvános beszédeimen, de személyesen még sohasem mondhattam el neki, mennyire sajnálom.

Bill Clinton azt nyilatkozta, hogy velem ellentétben neki eszébe sem jutott bocsánatot kérni, pedig szerintem jól tenné. Csalódott voltam, amikor ezt mondta. Szerintem jobb emberként tekintenének rá, és egy jobb világot teremtene.

Különben érdekes, éveken át néztem, hogy Bill üldögél az interjúkon, mosolyogva, már-már nagyképűen, miközben kérdésekre válaszol, annak teljes tudatában, hogy senki nem mer majd olyat kérdezni tőle, amire nem akar válaszolni. Ez a hatalom ismérve - mesélte a műsorban.

A 45 éves Monica Lewinsky külsőre is másképp fest, mint a kilencvenes években - nézd meg a friss fotóit!

Ezt is szeretjük