Clinton elnök szeretője volt - Monica Lewinskyre rá sem ismertünk az Oscar-gálán
Alig lehet ráismerni az egykori gyakornoknőre.

monica-lewinsky-oscar-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

21 év telt el a Monica Lewinsky-botrány óta, azonban annak főszereplőnőjét máig a nős Bill Clintonnal való viszonyával azonosítják. Pedig az egykori gyakornoknő rengeteget változott az elmúlt években, és nemcsak a külsejét illetően, hanem belülről is teljesen más ember lett.

Ilyen gyönyörű volt az Oscar-gálán

Monica Lewinskyre mindenki pufók, bubifrizurás, nem különösebben csinos lányként emlékszik, azonban a kilencvenes évek óta teljesen másképp néz ki. Jelenleg 45 éves, bár olyan jó formában van, hogy 10-15 évet simán letagadhatna a korából. Legutóbb az Oscar-gála afterpartiján kapták lencsevégre, melynek állandó szereplője lett, az utóbbi években mindig feltűnt a Vanity Fair szervezte eseményen.

Az egykori botrányhősnő egy aszimmetrikus estélyit viselt: a fekete anyagot némi áttetsző betéttel bolondította meg a tervező. Arany magassarkúval, fekete kézitáskával és karika fülbevalóval párosította a ruhát, hosszú haját pedig félkontyban viselte. Fantasztikusan nézett ki, mintha ő maga is egy lenne a hollywoodi sztárok közül.

Munkáját tekintve jó ideje már jótékonysági szervezetekkel működik együtt, valamint rendszeres fellépője a TED Talks előadásoknak, melyeken az internetes zaklatók ellen szólal fel. Ebben a témában komoly szakértőnek számít, hiszen a botrány kirobbanása után őt napi szinten támadták - sőt, sokan azt javasolták, hogy ölje meg magát, amiért nős férfival bonyolódott intim viszonyba. Lewinsky most a tinédzsereken segít, elmondja a tapasztalatait, hogy hogy léphetnek túl a netes trollok gonosz beszólásain.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük