Monica Lewinsky szebb, mint valaha - Clinton egykori szeretője így néz ki ma
Az egykori botrányhősnő rengeteget változott.

monica-lewinsky-ma-2017-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Monica Lewinsky csupán 25 éves volt, amikor gyakornoki évei alatt kapcsolatba került az Egyesült Államok akkor első számú emberével, Bill Clintonnal. Az afférból világraszóló botrány lett, és évtizedek kellettek hozzá, hogy Monica lemossa magáról az elnöki szerető gúnynevet.

Így néz ki ma Monica Lewinsky

Monica Lewisky-t puffos hajú, husis, fiatal lányként ismerte meg a világ, mára azonban gyönyörű nő lett belőle - azonban nemcsak külsőleg alakult át, hanem a személyisége is rengeteget változott az évek során.

Legutóbbi nyilvános megjelenése a TLC partiján volt
Legutóbbi nyilvános megjelenése a TLC partiján volt

A 44 éves Monica Lewinsky nevét ma már sokan inkább a TED-konferenciák kapcsán ismerik, ugyanis gyakran szólal fel az internetes zaklatók ellen. A múltbeli tévedése azért időről időre felbukkan az életében: ezúttal például a Headline News készített kétórás műsort az afférjáról Clintonnal.

Monica megítélése is megváltozott az elmúlt két évtizedben: rengetegen azonnal a védelmére keltek, és közölték, hogy bojkottálni fogják a műsort, ugyanis éppen elég volt, hogy egyetlen tévedés miatt tönkretették az életét, nem szükséges újra feltépni a sebeket.

Ezt is szeretjük