Bill Clinton szeretőjeként híresült el: a 49 éves Monica Lewinsky így fest ma

Friss fényképeken nézheted meg, hogyan fest napjainkban Monica Lewinsky.

Monica Lewinsky 2023-ban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A '90-es években nagy port kavart a hír, amikor kiderült, hogy Bill Clinton a Fehér Ház egyik dolgozójával, Monica Lewinskyvel csalta meg feleségét, Hillary Clintont. 

A nő 1995-ben nyert felvételt a Fehér Házba, és ettől az évtől kezdődött el a viszonyuk is, amely egészen 1997-ig tartott.

Monica Lewinsky 2023-ban

A fiatal lány Linda Tripp kormányhivatalnoknak mesélt a kapcsolatukról, azonban a nő titokban felvette a beszélgetést, és később mindent a világ elé tárt. 1998-ban hatalmas botrány robbant ki, és habár az elején az elnök még tagadta a megcsalást, nem sokkal később beismerte tettét.

Azok az évek nagy nyomást gyakoroltak Monica Lewinskyra, hiszen a sajtó teljesen kikezdte a botrány miatt, így az addigi jó hírének is búcsút inthetett. Mindenki őt, a szeretőt hibáztatta a történtekért, és az ügy csak később csitult el.

Ez alatt az idő alatt az akkor még csak 24 éves nő sokat változott, lelkére és a megjelenésére is rányomta a bélyegét az elnökkel folytatott viszonya. Nem szeretné, ha ez a tett határozná meg az életét, manapság is mindent megtesz, hogy az emberek ne így emlékezzenek rá.

Jelenleg aktivistaként dolgozik, az internetes zaklatások ellen lép fel, 2015-ben a TED-konferencián is tartott előadást, beszéde A szégyen ára címet kapta. Emellett az írásban is sikerült rátalálnia önmagára, a Vanity Fair vendégszerkesztőjeként cikkeivel bizonyítja tehetségét és a szakmához való hozzáértését.

2022 májusában jelent meg egy cikke a Johnny Depp - Amber Heard ügyről. Produceri munkákat is vállal, 2021-ben az American Crime Story, ami a Clintonnal való viszonyát dolgozta fel és a 15 Minutes Of Shame nevű produkciók fűződtek a nevéhez. 

49 évesen kiegyensúlyozott életet él, amelyet hűen tükröz a megjelenése is. Elegánsan visszafogott stílusa egy komoly nőt láttat.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néz ki napjainkban Monica Lewinsky.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük