Így néz ki ma Clinton elnök szeretője - Monica Lewinsky szebb, mint fiatalon
Monica Lewinsky rendszeresen fellép az internetes zaklatások ellen.

monica-lewinsky-clinton-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Monica Lewinsky nevét akkor ismerte meg a világ, amikor kiderült 1998 elején, hogy Bill Clinton vele csalta meg több alkalommal feleségét, Hillary-t. Az akkor még csak 25 éves Monicát rengetegen elítélték a tettéért, pillanatok alatt Amerika egyik leggyűlöltebb emberévé vált. A bulvárlapok és az internetezők is szétszedték, sokan bántották, emellett évekig nem is tudott új álláshoz jutni.

Fellép az internetes zaklatások ellen

A botrány kirobbanása óta már húsz év telt el. A 45 éves Lewinsky óriási változáson esett át - erős nővé érett, aki ki mer állni az internetes zaklatások ellen, és segíti azokat, akiket szintén bántalmazás ért a világhálón, ő az egyik neves zaklatás ellen fellépő szervezet, a Bystander Revolution nagykövete. Rendszeresen tart előadásokat a TED-konferenciákon, mindezek mellett pedig csak úgy ragyog: sokkal szebb, mint fiatalkorában.

monica-lewinsky

Bár Lewinsky a Twitterén a mai napig kap negatív és bántó üzeneteket a Bill Clintonnal való viszonya miatt, ez nem tántorítja el őt attól, hogy ki merje nyilvánítani a véleményét. Ráadásul fontos, hogy meg merjék osztani egymással a nők a saját történetüket, ebben viszont pont a közösségi médiának van nagy szerepe - erről a Mashable-nek nyilatkozott.

- Ami reményt ad nekem, az az, hogy a közösségi média felületein sokkal könnyebb megtalálni a hasonló gondolkodású embereket, függetlenül attól, hogy ugyanabban a városban éltek, vagy a fél világ elválaszt benneteket egymástól - magyarázta.

Ezt is szeretjük