Melania Trumpról meglepő fotók készültek - Először kapták le a botrány óta
Mintha kicserélték volna a first lady-t.

melania-trump-evertekelo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Melania Trump néhány hete eltűnt a nyilvánosság elől. Miután kirobbant a férje szexbotránya, úgy döntött, hogy visszavonul egy időre - még a Trumppal közös útjukat is visszamondta szervezési nehézségekre hivatkozva.

Ismét boldogan mosolygott

Trump tegnap tartotta az első évértékelő beszédét a kongresszus előtt, Melania pedig a Twitteren jelezte, hogy természetesen ő is ott lesz, hogy támogassa a férjét. Annak ellenére, hogy a first lady milyen dühös volt Trump állítólagos afférja miatt, tegnap ismét ragyogó mosollyal az arcán érkezett a washingtoni Kapitólium épületébe.

A rajongókat is meglepte a pálfordulás - bár a felnőtt filmes sztár, művésznevén Stormy Daniels, akivel Trumpot hírbe hozták, éppen tegnap adott ki egy nyilatkozatot, miszerint a pletykákkal ellentétben semmi nem történt közte és az egykori ingatlanmogul között.

melania-trump-evertekelo-nagy

A kongresszusban ülő nők fekete ruhát viseltek, hogy ők is támogassák a #metoo mozgalomból kinőtt Time's Up kampányt, mely a női egyenjogúságra hívja fel a figyelmet - ezzel szemben Melania hófehér Dior-kosztümöt viselt, mellyel alaposan kitűnt a tömegből.

Sokak szerint nemcsak emiatt volt különös választás, hanem azért is, mert ez a szett Hillary Clinton védjegye: ő viselt egy ehhez hasonló, hófehér nadrágkosztümöt, amikor bejelentették, hogy indul az elnökválasztáson, és Trump beiktatására is ebben érkezett.

Ezt is szeretjük